Alicante (Ninni)

Ja då har man varit ute och förlustat sig, då. Fast det är fasligt vad fort en weekend går! Precis när solen började skina och vi började bli varma i kläderna var det dags att åka hem.

Det blev inte så mycket fotograferande, men jag kan bjussa på de få bilder som jag har. :)

Den första dagen har jag inga bilder alls ifrån. Då var vi alldeles för stressade. Vi checkade in på hotellet 40 minuter innan vår tee-tid. Vi kastade i oss en macka på stående fot och sköljde ner den med en kall öl och sen var vi redo att slå ut. Fast det var vi ju inte egentligen. Vi hann varken slå några slag på rangen eller leta rätt på en banguide. Och det hade varit bra för i vår iver råkade vi köra helt fel när vi var på till första tee. Vi blev tvugna att backa en himla bit och Åsa var långt ute i hotellets kaktusrabatt och körde innan vi hittade rätt. Men till sist kom vi fram, med andan i halsen. Det gick inte heller fortsättningsvis något vidare på den här rundan. Tid tog det också. Så pass lång tid att vi när vi var på väg till hål 12 mötte vi klubbens pro. Han förklarade att banan nu var stängd. Vi fick helt enkelt nöja oss med tolv hål den dagen. Det firade vi med några gin och tonics.


Dag två var betydligt nogrannare med uppladdningen... Här sitter vi på en uteservering vid första tee och studerar olika stilar och grundar med näringsriktiga livsmedel..


Jag skulle verkligen inte vilja bo i de här husen. Särskilt inte när sådana som vi ska slå ut. Lyckligtvis hade inte säsongen kommit igång på allvar så vi kunde obemärkta smyga in på olika altaner och trädgårdar för att hämta bortslagna bollar.


Mycket spaning blir det på en sån här resa.. Vi fasade för att höra ljudet av en krossad fönsterruta, men det klarade vi oss ifrån.


Här gör makarna Samuelsson en high five efter vad som måste ha varit ett mycket lyckat utslag av Åsa. Den numera traditionsenliga green some'n vanns den här gången av Åsa och Leffan. Så nu är det vår tur att bjuda på middag. Men det ska bara bli skojigt!


"I'm an excellent driver!" som Rainman och jag brukar säga. Att köra golfbil är ju helt sjukt kul! Vi har kört uppför en backe och över en bro, nedför en backe och över en ko. Fast det där sista var ljug. Men det var mycket upp och ner och rally.


En och annan öl på hotellrummen har det blivit. Och några gin och tonicar. Och kanske lite Cava.


Soluppgång över Valle de Este. Det var mysigt att ligga i sängen med balkongdörren öppen och höra hur folk tränade utslag utanför. Kluck kluck och klirr.


Här ser ni Paradise Hotel-Per och Paradise Hotel-Ninni. Snyggt par och nästan ingen bonnbränna alls...


Det här kan ha varit det äckligaste som jag har ätit i hela mitt liv. I alla fall i efterrättsväg. Päron kokt i rödtjut, usch och blä. Leffan var inte heller särskilt förtjust.


Känner ni han som blir brun lätt och som hade haft golfhandske på sig hela dagen?


Vi fortsatte tävlandet med lite biljard. Här vann kellanders. Men jag tror att Samuelssons lät oss vinna för att vara snälla...

Ja, det var väl allt. På lördag blir det golfpremiär på hemmaplan. Då öppnar Östad och vi är såklart fört på plats.

Glad golf-vår på er allihop!

Kommentarer
Postat av: Åsa

Haha Paradise Hotel-bilden var ju klockren! Undrar om han med MichaelJacksonhanden valde henne med bonnabrännan...eller var det tvärtom??

2011-03-31 @ 22:37:03
Postat av: Karin

Jag älskar dina roliga kommentarer.

2011-04-01 @ 20:10:19
Postat av: Åsa

Undrar när man kan kvittera ut den där vinsten....

2011-05-18 @ 14:55:18
Postat av: Sarah

Jag älskar bondbrännan! Riktigt snyggt!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback