Måndag + Tisdag (Anna)

Hej hej och så!

Nu har det varit måndag och tisdag sen jag bloggade. OJOJOJ två dagar!

Igår var jag först liiite på jobbet, jag jobbade bara typ 3 timmar. Sen var jag på sjukhuset. Sen var det gymnastik! I första gruppen var det helt fritt, som Ninni har nämnt, jag tycker att de kan få göra vad de vill när det är lov och så. Alla var glada. Sen i andra guppen var jag hård och elak och lät dem göra 20 upphopp varje gång de slarvade med avslut eller sträckta vrister eller spända kroppar. Ibland måste man faktiskt vara hård. Jag menar, man måste ju få gör fel ibland och jag kräver inte att de ska göra perfekta volter, hjulningar osv hela tiden, men när de SLARVAR då blir jag förbannad för det är så onödigt. Så igår var jag Fröken Elak. Men det gav resultat! Sen tränade jag. Och sen hade Perra lagat potatisgratäng och vi åt mat och tittade på TV. Jag måste pinsamt erkänna att vi tittade på Pensionärsjävlar, och jag skrattade så jag nästan kissade i byxan. DET var roligt det!

Idag har varit ungefär likadan dag faktiskt. Fast jag jobbade ju hela dagen, 11-18 som vanligt då. Sen hade Perra lagat mat (pasta med lax, kräftstjärtar och spenat och gojs) när jag kom hem som vanligt då... Sen åkte jag Ebba, Elin och Anna till T1-hallen och tränade gymnastik. Jag tog med dem på min träning idag för de behöver träna på att hoppa pegasus! De ska göra det på tävlingen på söndag, och de har bara hoppas en gång förrut ju.... :O Men det gick skitbra! Och det var skitroligt också såklart!

Så jag åkte vid tio i åtta och kom hem vid tjugo över elva. Nu ska jag duscha. Perra har gått och lagt sig och tittar på HIMYM säsng 4. Den är verkligen skitrolig.

Mycket text och lite bilder, precis som alla gillart........ ;P

GODNATT! <3<3<3<3<3<3


Kommentarer
Postat av: Ninni

Bad cop - Good cop, det kanske är vår nya tränarstil? ;) Nävars, jag tycker inte att du var så elak. Imorgon är det gymnastik igen. <3

P.s. Jag kan också ha skrattat liiite åt pensionärsjävlar...


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback