Min vecka i ord och bild (Anna)

Jag ska blogg som aldrig förr!

Jag börjar med förra lördagen för då fyllde jag ju år <3 <3 <3 <3 ! :P

Ja först fick jag hemgjorde våfflor till frukost av Perra. Jisses så gott. Nu tycker jag ju att fyllningen är lika viktig som våfflan så att säga.

Vaniljvisp och sylt ska det vara!

Sen var det ju jobb. Sen var vi ute hos Ninni och Per och hade presentutdelning. Det var jag, Perra, Ninni, Per och mamma och pappa och de tre galna hundarna. Min bästa present är ju studsmattan från Ninni och Per. Titta bara!

Jag har tvingat Perra att filma när jag gör volter och handvolter och annat smått och gott, det kommer jag säkert lägga ut, för jag vet ju att ni tycker att det är lite för lite gymnastikfilmer på bloggen.... ;P

På kvällen var vi på fest hos Käglan. Det var skitkul, lite vuxenvarning, för vi spelade SÄLLSKAPSSPEL, nämligen Party-Alias. OM jag vann? Behöver ni ens fråga???
Tyvärr har vi inte med kameran så mycket längre. Men det var jag, Perra, Frida, Linus, Danne och hans tjej, Dempe, Käglan, Miche, Tommi, och så typ 5 till men ni vet hur det är med att komma ihåg alla + att det säger ju inte er nånting om jag räknar upp en massa namn på folk!

Jaha, sen var det ju söndagen, då vi ÄGDE på Bästa Show-tävlingen och vann överlägset! Sen gjorde vi inget på kvällen. Åt OLW-stjärnor (love it!) och tittade på film.

I måndags var det jobb och gymnastikavslutningar för två av våra grupper. Truppen tränar maj ut. Sen tränade jag. Sen åt vi tacopaj (ja, det är Perra som lagar all mat...)
Mmmm, det ser bara äckligt och fettigt ut!

I tisdags var det fullt ös hela dagen. Först var det jobb. Sen var det agility. Ja, jag och Joppe går våran tredje agilitykurs ute på Klubbarp och gissa om han är bäst av alla? Ja det är han, det är så att några av tanetran är lite bittra mot oss för vi är så bra. Förutom slalomet då. Det kan han inte ens litegrann. Men det är vårat mål! Efter det var jag och Perra ute och sprang. Det gick bra, fast man önskar ju att man var lite mer tränad...

I onsdags var en slapp dag. Först var jag på sjukhuset som vanligt, jag är ju dålig nu och har ökat på mitt pillerintag till härliga 14 tabletter per dag. Det ni. Tänk på det när ni klagar nästa gång! Förhoppningsvis ska jag kunna lyfta armarna igen om ungefär en vecka, utan att vilja skjuta mig i huvudet varje gång. Men nog om det. Annars var det bara jobb på dagen och häng på kvällen. Göttmos.

Och i tordags var det ju som bekant våreld, njut av Jörgens bilder här nedan eller på hans fantastiska blogg. Vi hade gymnastikuppvisning och förutom att Stephanie voltade in i Sofia gick det superbra! Mina gymnaster är de bästa i världen! <3 <3 <3 <3 Joppe skötte sig ju också, förutom att han rymde då som sagt....

Igår var det Valborg. Vi hade bara öppet till fyra, det kändes lyxigt att få gå hem så tidigt. På kvällen var vi hos Ninni och Per, och det var även Hanna H. Vi spelade spel och drack, vin, öl, ouzu och julsnaps. Inte undra på att Perra spydde.... Sen cyklade vi hem, i reflexvästar och allt!
Jag trotasde regnet och hoppade lite studsmatta ändå... Men det var mest blött...
Jag drack vin.
Perra somnade.

Och idag har jag jobbat, fast bara till tre, och nu ska vi till Alle och Berta! Ha en fin lördag! Puss och kram! :*



Kommentarer
Postat av: Jonas

Kul att se att du är tillbaka igen!

2010-05-02 @ 22:36:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback