Mina veckoplaner (Anna)

Hej. Ja jag vet att jag är skitdålig på att blogga. Men det finns ingen tid i mitt upptagna och mycket vikitga liv (harkel). Nåja, upptagna stämmer iaf! Jag ska berätta lite om mina veckoplaner.

Igårkväll var det avslutning på agilityn. Joppe och jag har ju ÄGT hela kursen (om man bortser från det där slalomet...) så avslutninbgstävlingen var jag inte orolig för. Det borde jag ha varit. Joppe bägrade nämligen att överhuvudtaget gå framåt! En bana som skulle tagit 30 sekunder tog 1 minut och 4 sekunder för oss. Och han rev och han vägrade om vartannat. Jag blev tjurig. Behöver jag ens säga att vi kom sist? Nu visade det sig att Joppe var bajsnödig. För efter vi hade kört tipspromenaden (som jag vann iallafall!) och skulle åka hem så lade han en kabel utanför stughuset och sen fullkomligt flög han fram. Vi körde lite själva efteråt, och då gick det så bra så!

Idag, jobb 10-18 och sen blir det ju förmodligen en lugn kväll. Lite studsmatta om det inte regnar bara...

Imorn är det jobb 11-18 och sen är det UTGÅNG som gäller på kvällen, med Stina och Ellinor och säkert några fler fantastiksa bruuuudar! :P Det är ju två för en på Platå...

På fredag är det jobb 11-18 (nähä!!!???) sen är det UTGÅNG med Johanna-hjärtat och säkert många fler. Det blir en vanlig fredag på Platens, jag älskart!

Sen är det lördag, jobb 11-16. Sen är det UTGÅNG, Baskalas på Platå på kvällen, och det blir säkert även Platens och Loca Sessions.

Jag är fett peppad på en riktigt röjig helg alltså!

Baskalas!

Loca Sessions!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback