Mina sommarplaner (Anna)

Men vad händer mer i sommar då i mitt liv? Jodå, det händer allt en del. Förutom det vanliga, underbara sommarkvällar på stan med vänner och öl, så har jag några resor planerade också. Och ett läger med Joppe (I'm a nerd and I'm proud of it!)

Jag går på semster nästa fredag. Då åker jag och Perra till USA, närmare bestämt till Los Angeles och Åsa och Adam. Det ska bli helt sjukt kul, jag har ju aldrig varit där förut. Söta Åsa har planerat så mycket roligt, och hjälpt till. Det enda jag vet att vi ska göra som Perra och jag har bestämt är självklart
SIX FLAGS och så ska vi på Festival: Vans warped tour 2010. Skitmånga bra band spelar, precis sånt jag gillar, och hur coolt är det inte att faktiskt ha vart på warped tour, det är ju liksom ruggigt fett! Sen vill jag ju också åka till olika stränder och bara gödda, åka till Universal Studios, dra till San Francisco och Las Vegas, och kanske även San Diego. Och så hörde jag nåt om midsommarfirande i Hollywood och några skejtshower?? Då skulle jag vara i himlen! Än en gång, Åsa är helt fantastisk!

Vi kommer hem femte juli :( och sen jobbar jag ända till typ 19 augusti. Men under hela juli jobbar jag bara fyra timmar om dagen så det ska nog gå bra ändå. Jag hoppas på fint väder bara, så det blir mycket öl, häng, bad och studsmatta! Men fredagen 15 juli till måndagen 19 juli har jag långledigt så då ska jag och Perra till Stockholm, och Gröna Lund. Vi ska bo hos nån kompis till Perra, så det blir nog en trevlig helg. Och sen är ju hundlägret helgen efter det.

Jag ska ju också till Stockholm på inköpsresor med Pelle. Det är rena nöjesresorna för mig. Jag älskar kläder och skor och gå på möten! Nästa onsdag ska vi träffa Nike och Cheap Monday, tillexempel. Och den 17-18 augusti ska upp till Stockholm igen och träffa typ MinaUK, Gram, WeSC och Adidas på onsdagen och så är det Boutique Fräsh på torsdagen, det är en asnajs mässa! 

Och sen drar jag och Johanna ut på Blink-turné. Ja eller en liten turné iallafall. Vi ska först till Holland och sen till Frankrike. Det kommer också bli sjuuukt kul! I Holland ska vi gå på Lowlands, som är en tredagarsfestival (som är på en nöjespark, kan det bli bättre) och då spelar verkligen BARA bra band. I Frankrike är det också festival, Rock En Seine, fast vi ska bara gå på fredagen när Blink spelar då. Fatta hur fett det kommer bli!

Vilken underbar sommar som väntar mig gott folk!

Och PS. Jag och Arvid "Arvid Ljung" Ljung planerar våran årliga Lisebergsresa i september också. Vi har ju alltid åkt på våren förut men det har ju inte blivit av nu, så vi drar dit i höst. Det är alltid lika kul, framförallt att vi har likadana kläder på oss!

Kommentarer
Postat av: Sarah

Wohoo Vilken härlig sommar!!!

Postat av: Alexandra

underbar sommar!!

2010-06-09 @ 20:21:37
URL: http://fiestadfogdegard.blogg.se/
Postat av: Asa

Vi ser fram emot att se er snart!!!!!

Maste bara namna att min van som har lite skateboards-connections namnde att han var van med en av killarna i Blink nar han gick i skolan i SD och att de hade bytt gitarrer. Jag sa att om han pratar med honom igen sa maste han hora av sig :)

2010-06-10 @ 01:42:20
Postat av: Magnus

Sweet med Six Flags Magic Mountain! Var där 2007 och åkte alla 12(!) berg-och-dalbanorna, förjäkla roligt må jag säga. Det var på håret att vi hann dock, trots att det var lågsäsong och typ inga köer. Så om ni måste prioritera så skulle jag köra på X, Goliath och Tatsu i första hand.



Läs mer här: http://travel.mostlyguessing.com/2007/10/01/roller-coasting/

2010-06-10 @ 01:59:29
URL: http://travel.mostlyguessing.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback