Lördagsmyyys (Ninni)

Tjejkväll igår! Hanna, som har varit hemma i helgen, Lotta, som precis har kommit hem från Australien, Tilia och Anna var här. (Per, Perra och Ragge var för all del här också, men de fick hålla sig borta från tjejeriet.) Tilia var mest här för att träffa sin "pojkvän" Ragge, så hon var inte så aktiv i själva tjejpratet.

Först blev det matlagning. Min syster ÄLSKAR att laga mat. Se här så nöjd hon ser ut!


Hanna-panna-gullegris.


Lotta-pluttan fastnade tyvärr inte på nån bild så henne får ni se igen någon annan gång.

Som sig bör på en tjejkväll diskuterades fysiska besvikelser i livet. Om man inte vill blåsa upp rattarna med kemikalier har jag nu hittat lösningen på problemet. Äpplen! Det ser ju kanonnaturligt ut, eller hur?

Det finns väl ingen som skulle kunna gissa att de inte är äkta? Eller?

Annars var det mest fniss och prat. Och lite melodifestival. Anna och jag styrde nog lite väl ofta in samtalet på gymnastik eftersom vi var väldans nervösa inför dagens tävling. (Inlägg därifrån kommer strax.)

Ragge var mycket nöjd över att ha sin tjej på besök. De verkade ha trevligt även om jag tycker att deras förhållande liknar den typen man hade när man var i tioårsåldern. Ni vet när nån frågade chans och man var ihop i typ ett halvår, men nog bara pratade med varandra tre gånger under den tiden. Herregud, man var ju ihop! Det räckte väl? Inte behövde man umgås för det? Hur som, Ragge satt och trånade och Tilia höll sig på lite lagom avstånd. Fast Ragge var snäll och gav bort sitt allra bästa tuggben till Tilia. Är inte det kärlek? Några gånger var de i alla fall tillräckligt nära varandra för att jag skulle kunna ta en bild på dem.


Ragge tyckte att det var lite retligt att han gick omkring med chips i mungipan hela kvällen.

Det var en bra kväll. Jag har så fina vänner.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback