GOD FORTSÄTTNING!!! (Anna)

Hej!

Hoppas att alla ni läsare har haft en uuuunderbar jul! Det har jag haft iallafall! Jag tänkte berätta lite om den för er, men det blir bara ord och inga bilder. Men det finns bilder i mängder. Hemma hos Ninni alltså. Så hon får göra ett bildinlägg sen. Grattis Ninni!

Jo men först vaknade man pigg och sprudlande glad som vanligt.... Eller nåt. Efter åtta snooze och betydligt fler svordomar kom jag iallafall till slut ur sängen och sedan klockan nio kom Ninni och Per och hämtade mig. Vi åkte till mamman och pappan, och vid halv tio så kom äben John, Berit och Staffan, våra gamla grannar. Helt fantastiskt att få fira jul med dem som alltid. Det är nog inte många som fortfarande träffas så här elva år efter det ena grannparet flyttade. Men är man världens bästa grannar så.

Sen fick jag och pappa stressa in till Linköping för jag hade glömt några julklappar på jobbet. SURPISE va?... :OO

Sen var det dags för det stora mat- och snapskalaset hos Ninni och Per, dit även Mia och Janne och så småningom även Perra slöt upp. Vilken stämning! Jag lovar er att ingen hade en så rolig jul som vi! "Det knackar en krydda på dörren. - Kummin! (uttalas alltså som Kom in, fast Kum in... HAHA :D )" och "jag får inte dricka mer snaps för jag blir så klängig då och Janne vill inte stanna på vägen....". Efter maten blev det fika. Sen var man jädrans mätt!

Det allra bästa är ju alltid julklappsutdelningen, det kvittar ju hur gammal man är alltså! Vi hade över 100 julklappar under granen, det var helt sjukt. Jag fick bara bra saker såklart, men här väljer jag att framhäva mina två huvudpresenter: En LAPTOP (eller en bärbar dator, HAHAHA :DD) och en cross trainer. Fatta vad bra grejer! Men precis allt jag fick var bra. Riktiga fullträffar! <3<3<3<3<3

Sen vid nio åkte mamma och pappa och Mia och Janne hem. Jag, Ninni, Perra och Per spelade spel och drack en fem flaskor vin och lite till. OM vi utklassade killarna på spel? JA, de fick så fett med stryk! Sen vid halv två tog vi taxi hem.



Jaha och på juldagan var det bar upp och jobba som gällde. Fast vi behövde inte börja förrän elva. Sen jobbade vi som raska rävar ända till senan kväll. Då skulle jag och Johanna och Perra på fetfest hos Miche. Vad tror ni om det då? Njaaaa, vi är såna jävla bangers, vi stannade hemma och åt taco, drack varsin halv folköl och tittade på sex avsnitt av Bert istället. Ehhh, det är ju inte annat än att man känner sig lite tråkig och gammal... Men vi hade ju för all del roligt ändå.



Idag har det varit full kareta på jobbet, jag har jobbat 10-16, och folk är alltid lika trevligt gamiga på annandagsrean. Nej vars, jag tycker att det har varit ganska städat idag faktiskt. Men det är alltid jätteroligt att jobba när det är mycket folk. Och det var det ju idag <3 Sen har jag och Perra vart på CG och veckohandlat, visst serni, och sen har vi spelat spel. Alltså, Perra fick ett PS3 av mig i julklapp så han spelar nåt spel dit, och jag har spelat dataspel på¨min dator (fast jag varvade det på en timme typ.... :( ) Men här är det sociala klubben alltså. Jaja, jag ska nog gå och lägga mig hyffsat idag. Är tanken iallafall...



Jag har iallafall tänkt att jag kommer att blogga massor nu, när jag har min nya, fina dator. Det blir ju lätt som en plätt. Vi har ju två bärbara Mac sedan tidiagre alltså, men jag gillar ju inte Mac. Och det står jag för!!! :P

Hej hopp på er!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Grattis Anna till en cool helg och grattis till datorn. Delar du med dig din e-mail adr.

Ha det bra t o b m året ut.

Snobban

2010-12-27 @ 10:06:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback