Nu är vi på väg hem (Ninni)

Lotta kommenterar dagens sjundeplats så här:
"Jag är nöjd och hungrig och trött och glad. Generalen är världen bästa häst. Till nästa gång ska jag göra en svårare kür så att poängen blir ännu lite högre. Men jag är verkligen nöjd!"


Bilder kommer ikväll.
Batteriet är snart slut.

Mot Rappestad!

Kommentarer
Postat av: Görel

Ninni! För ett tag sen insåg jag att du skulle följa med Charlotte Esping som pressfotograf/livebloggare. Jag hade sett fram emot denna helg och jag måste säga att du inte gjort mig besviken. Tack för en rafflande helg i dressyrens tecken!

2009-09-20 @ 17:23:26
Postat av: Sigvard "Zigge" Edvardsson

Googlade runt inför mitt besök på Djursholms ridhus idag och hittade er trevliga blogg och inlägg från lördagen. Så här efter min visit där jag fick uppleva tävlingarna live måste jag ge dig beröm med din spegling av Charlotte Espings och hennes Generals insats. En liten fundering som dock uppstod och som diskuterats hemma nu kring köksbordet är: vad är LD hoppning? kan du svara på det. annars vore jag tacksam om du kan skicka frågan vidare till Charlotte. Hatten av och fridens liljor!

2009-09-20 @ 17:29:40
Postat av: Kajsa

Har kollat upp det där med LD hoppningen och jag tror allt att det resultatet är en liten skarvning...



Kan bara hitta ett hoppresultat för ekipaget i fråga i resultatbanken och det är förvisso en LD hoppning. Men, och det här är ett stort MEN, fyra fel är noterat i protokollet. Inte felfritt som det påstods.



Skulle vara intressant att höra vad överdomaren säger om detta???



Kanske inte påverkade domarnas bedömningar allt för mycket men jag tycker att rätt ska vara rätt...



Vänliga hälsningar Kajsa

Postat av: Jonte von Kusen

Jag är inte överdomare, men det var bra att hitta resultat från -99 med tanke på att de kom ut på internet först 2003... Kajsa, du måste ha tillgång till bra arkiv eller ha bra minne! :)

2009-09-20 @ 22:34:19
Postat av: Kajsa

Självklart talar jag om resultatbanken i mitt huvud. Internet litar jag inte en sekund på.



Vänliga hälsningar Kajsa

2009-09-20 @ 22:45:20
URL: http://www.livetpaenpinne.se
Postat av: Ninni

Vad glad jag är att ha så engagerade och framförallt kunniga läsare!



Görel: Tack för de fina orden. Det var ett sant nöje att tillhandahålla bilder och reflektioner från helgens bravader.



Sigvard "Ziggy Stardust" Edvardsson: Vad synd att du inte presenterade dig då du naturligtvis måste ha lagt märke till oss under dagens tävlingspass. Det är alltid trevligt att möta sina läsare, även nytillkomna sådana.

Nu till din fråga. Lätt d var en mycket avancerad klass i hoppning förr i tiden. D.v.s. innan metersystemet introducerades. Numera omnämns som bekant klasserna i centimeter istället.



Kajsa Anka: Jag är rädd att jag just nu inte kan ge Dig något svar. Jag lovar att återkomma till Dig på Din hemsida så snart jag vet mer. Det är möjligt att det kan ha varit en skarvning... I så fall ber jag å Generalens vägnar om ursäkt. Han har haft en tendens att skarva lite på sanningen förr, och riskan finns att det är så även nu.



Jonte von Kusen: Tack för att du delar med dig av din kunskap här på ridsportbloggen!

2009-09-20 @ 23:17:43
URL: http://kellandersisters.blogg.se/
Postat av: Zigge

Ja jag önskar verkligen att jag och min vän Rutger Van Achen tagit steget och presenterat oss för Er trevliga flickor. Jag ser fram emot nästa år då jag planerar att lyfta på hatten lite bättre.



Vördnadsfullt,



Er Mr Edvardsson

2009-09-21 @ 09:02:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback