Systrarna är återförenade (Ninni & Anna)

Här sitter vi som två kex och smular... Det är väl härligt. Anna är tillbaks i Mantorp, hel och oskadd, men det var fasen jäkligt nära att hon stannade kvar. Men livet funkar ju inte så...

Nu ska det bli ordning på bloggeriet. Men vi förstår inte vad vi ska göra för att tillfredställa era behov. Lite måste ni ju gilla oss eftersom ni återkommer varje dag, men ge oss lite feedback for crying out loud. (Vi tackar á la mjukost Jonas, Åsa och ni andra glada kommentatorer!) 

Vill ni se bilder från New York? Vill ni läsa om Ninnis förvirrade dag, som tillexempel innefattar familjedag på skolan? Är ni intresserade av Jims liv som pensionär? Vad vill ni ha liksom? Vi går med på allt utom naket. Lite naket kanske. Okej, vi går med på allt.

Puss på er!


Kommentarer
Postat av: Lotta

JAAAA NAKET!!!! Eller nej jag skojar bara! Jag tycker allt ni skriver är bra. Speciellt bra tycker jag Ninnis tisdagsinlägg är...Annas efterhelginlägg är också roliga ;)



New York, jag vill höra ALLT!!!



kram kram Lotta



Postat av: Jonas

Om vi hade velat ha något annat hade vi ju sagt det och är därför helnöjda! :)



Men just nu måste jag erkänna att jag är ganska nyfiken på the big apple. Kanske även en förklaring på varför Anna är på förstasidan i varenda tidning i USA.



2009-10-05 @ 22:35:48
Postat av: Hanna K

Jonas vill också ha naket!!! Han vågar bara inte skiva det....och då menar han inte på pappa Jim. Jag vill höra vad ni gör varje dag så jag slipper ringa.



;-)



Puss puss

2009-10-05 @ 22:47:32
Postat av: Åsa

Håller med Jonas, vi är nöjda!

Men lite smaskiga detaljer från pusskalaset på gayhotellet vill vi gärna att du delger oss Anna. Har bara fått ett litet smakprov från systeryster ;-)

2009-10-06 @ 19:27:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback