Min stilige hingst (Ninni)

Nej, jag pratar inte om Per.
Jag pratar om Pelle.
Tjejtjusaren Pelle.

Tjejtjusaren Pelle har tjejvarnare i öronen. Kommer han nära ett snyggt sto börjar han vifta och fladdra med sina lurviga små öron. Och om det inte räcker för att väcka det lilla stoets lustar lägger han till ett mörkt och manligt höhöhöhöhöhöhöhö. Jag skulle gissa att det betyder något i stil med Hello snygging! Ska vi kasta av de där som sitter på våra ryggar och smita iväg på lite eget mys? Just nu klappar Pelles hjärta extra hårt för en söt liten ponny som heter Dolly. (Bara en sån sak?) Än så länge verkar inte Pelles känslor vara besvarade men det stör honom inte nämnvärt. En hingst som han får väl alltid som han vill?

Kvällen ridpass gick helt ok. Förutom när Pelle ville döda Gabbe och Bambam. Han vill det oftast. De hotar väl hans manlighet på nåt sätt. Eller vad vet jag? Jag lider fortfarande av klenhet, dock. Det är synd. Ridmusklerna blir inte så värst tränade när man bara rider en gång i veckan. En dag SKA jag ha en egen häst igen.



Nu ska jag ägna mig åt podb. Vad är det, undrar säkert ni.
Jo, det är den omdömesdatabas i vilken vi skriver hur det går för våra elever. Man pluppar i pluppar och gör skriftliga sammanfattningar. Detta ligger sen till grund för de individuella utvecklingsplanerna som vi påtar ihop sådär på en handvändning. Inför höstens samtal ska jag pluppa ca 900 pluppar (OBS. Ingen överdrift!) och skriva åtskilliga fritexter. Jag tycker att det är helt ok. Jag är FÖR skriftliga omdömen. OM det inte var så att vi endast har 45 minuter per elev till detta arbete. Ett arbete som alltså tar minst tre timmar per elev. Måste nog klaga hos facket... ;-)

Plupp plupp på er!

Kommentarer
Postat av: Jonas

När du ändå pratar med facket, kan du inte fråga om de har räknat fel på antalet veckor lärare får vara lediga under sommar, påsk och jul. När jag räknar blir det aningens mer än 5 veckor... ;)



PS Fast jag vet att det inte gäller dig Ninni och tycker istället du ska kräva att få NÅGRA veckors semester... DS

2009-10-07 @ 18:36:25
Postat av: Ninni

Hahahaha... Very funny. Nu är det ju så att vi inom lärarsläktet faktiskt jobbar in våra lov genom att ha 45 timmars arbetsvecka. Det är ju lite mer än vanliga knegare har. Bortsett från du då, som inte är nån vanlig knegare och jobbar mycket mer. Fast jag gissar att du får betalt för dina timmar, herr konsult? ;-) Kram på dig!

Postat av: Josse

Kanske du skulle köpa min? Dock inte Pelle, han blir aldrig mer till salu igen. :) Men en annan fining som jag har.. :)

2009-10-07 @ 21:28:27
URL: http://www.nogg.se/zmilla
Postat av: Jonas

Det kanske är därför som vi borde vara fackanslutna... Lönen är oförändrad vare sig jag jobbar 40h eller 70h i veckan och det blir inte fler semesterdagar för det! Men tro inte att jag klagar, det är mitt eget val! :)



Säg till när du börjat hoppa med din svarta hingst, det ser kul ut! Nu har vi planerat in en helg i Mantorp så vi får passa på att ses. kram

2009-10-07 @ 21:52:39
Postat av: Ninni

Josse: Hum.. Fresta mig inte! Tror inte att jag är redo för det riktigt än, men så småningom så. Lovar att säga till då! :-)



Jonas: Fack-schmack. Det händer inte mycket där så det kan du lika gärna sluta upp att fundera på. Skulle jag "kunna" skulle jag absolut gå ur. Vi kan åtminstone skatta oss lyckliga du och jag, som har jobb som vi trivs med. Det är ju utan tvekan det viktigaste.

Så himla kuk att ni kommer ner snart!!! Vilken helg blir det? Kram och hälsa bönan.

2009-10-07 @ 22:04:55
URL: http://kellandersisters.blogg.se/
Postat av: Ninni

WOOOAAAA!!!!! Jag skrev snusk helt omedvetet! En freudian slip? Det ska naturligtvis bli himla KUL att ni kommer ner. Ingenting annat!!!

2009-10-07 @ 22:06:36
URL: http://kellandersisters.blogg.se/
Postat av: Hanna

Hi hi, vi blir generade här uppe i Sthlm, men det ska bli jättekuk när vi ses!

2009-10-07 @ 22:26:04
Postat av: Jonas

Tjejer, bara för upplysnings skull vill jag påpeka att tangenten "L" sitter till höger om tangenten "K" och den borde inte vara omöjlig att hitta!

2009-10-07 @ 22:32:52
Postat av: Sarah

Fasen vad jag gillar er blogg. Mycket, och my kind of, humor.

Sitter fortfarande och fnissar för mig själv åt den freudianska felskrivningen ovan.

2009-10-07 @ 22:34:31
URL: http://gundel.blogg.se/
Postat av: Ninni

Hanna: HAHAHAHAHA... Vad rolig du är! Hälsa Jonas att jag precis hittade rätt tangent så nu är det slutsnuskat. För den här gången. :-)



Sarah: TACK! Jag blir jätteglad för det!



Kram kram

2009-10-08 @ 07:24:52
URL: http://kellandersisters.blogg.se/
Postat av: Hanna K

Vi kommer hem 30 okt- 1 nov helgen! Ska vi boka att hitta på ngt skoj?



Kramar

2009-10-08 @ 08:49:28
Postat av: Ninni

Jamen attans rackarns luring! Just den helgen är vi med stor sannolikhet in england och hälsar på Ellisarna. Om vi inte åker så är skoj med er en självklarhet! Vet nästa vecka hur det blir. Puss på dig!

2009-10-08 @ 20:01:54
URL: http://kellandersisters.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback