Jag LEVER! (Anna)

Hej!

Jag vet att jag är världens sämsta bloggare. Jag borde straffas med björkris och finsk bastu (Bengt?). Men nu ska jag blogga litegrann iallafall. Grejen är ju den att jag aldrig är hemma. Så jag har ju inte tid. Och är ja hemma har jag oftast typ kompisar och KILLAR! här och då är det ju inte så att man bara liksom, EY är det okej om jag bloggar lite? Du kan få lägga pussel under tiden.

Vad har ni gjort i helgen då? Jag har haft en TOPPENhelg (min nya grej är tydligen att blanda små och stora bokstäver). I fredags åt jag och Perra taco och tittade på Idol. So far so good. Men vi drack vin/öl också. Sen gick vi ut, och även Johanna var med. Det var kul, fast Perra blev asfull och kunde inte gå, bara springa ganska fort i en liten, liten cirkel. Men men, vem som helst har ju svårt att ta sig ur en bil ibland...

Sen i lördags var det värsta festen! Det var First Aid som ordnade, och festen var på Supreme, ni vet den nya affären i Tornby typ. Det var skitkul! Jag och mina gamla, underbara vänner Stina Brage, Anna Wall och Emma Gustafsson hade förfest här innan vi drog in till stan. Sen körde vi järnet hela kvällen, så pass att tillexempel jag inte fick vara kvar inne på BK. Allt bara för att jag ville ha FYRA SHOTS och TVÅ ÖÖÖÖÖL! Hon var riktigt tjurig i baren alltså. Vad tror hon liksom, lönelördag i baren, man kan omöjligt vänta sig nåt annat än att folk är lite fulla (eller drar värsta karatefyllan som jag kanske gjorde....) Men då gick jag och Anna till Hakepi och åt kebab i en 45 minuter ungefär. Sen gick vi till Platens. Där försvann min jacka. Men sen kom den tillbaka. Vilken kväll va??? Sen träffade vi Jesper, Henrik och Danne och allt var precis som förr. Nu ska vi alla fira jul hos Stina aka KENTAS KUSIN! Det är så roligt att träffa folk från förr. Om dom fortfarande är roliga förstås. Men alla vi sju är ju värsta partygänget. Go us! Och tack till Per som kom och hämtade såklart (för en kebab). Jag gick och la mig klockan fem typ!

Sen har vi ju söndagsöppet från och med nu, så jag jobbade igår också. Sen tittade vi på Lejonkungen, och den är fasen sorglig när Mufasa dör.

Idag har det varit jobb och gymnastik. Det gick så sjukt bra på gymnastiken. De är så duktiga alltså. Jag ska adoptera hela truppen tror jag. ÄLSKART!

Jag har ju tyvärr inga bilder att lägga upp. Jag gillar inte kort på julen. Alla (läs: jag) är så bleka och fula. Det klarar jag mig utan. Men det finns ju bilder från helgen på facebook. Gå in och njut.


Ja här är en bild på mig och Emma på väg till festen. Det ser väl spännande ut va?


FEEEEEST!

Ha en bra vecka. Eller veckor kanske. Man vet ju aldrig när jag bloggar igen.

Puss och kram!

Kommentarer
Postat av: frida

vaddå, menar du att bengt ska straffa dig? jag vet inte om jag tillåter det, men jag kan ju höra vad han säger om saken.

2009-12-01 @ 10:04:44
Postat av: Jonas

Jag såg en likadan klocka i helgen fast den var lila, jag undrar vems den kan vara!? :)

2009-12-01 @ 22:46:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback