Det var en gång och den var krattad (Anna)

Tjena bena!

Jag råkade ju somna framför teven vid typ halv tio och vaknade nu igen. Det är träligt av två anledningar. 1. Jag vet inte hur de fick fast mördarna i Criminal Minds som jag tittade på. 2. Jag kommer ju aldrig kunna somna nu! Så nu blire spela DS (Professor Layton and the curious village) tills man somnar.

Annars är det fina fisken som alltid. Idag har jag varit och tittat mitt piercing-ärr och det kommer gå att sätta i den igen i samma hål, fast man får ju ta om hålet såklart, men det går att göra på samma ställe för det var inte så mycket ärrvävnad. Pepp.

I tisdags var jag och tränade gymnastik igen. Jag var med på uppvärmingen. Sen tittade jag mest på. Men det var kul. Jag ska ju komma i form har jag tänkt (och tjatar om!), men det kanske man inte gör från bänken...

Igår var jag och fikade med Erik Q igen. Najs. Vi käkade på Coffehouse by George och snackade skit. Sen var det ju Grey's anatomy, det är inte mycket att ha längre. Jag tittade knappt, fast det var lite bra igår faktiskt. Sen kom Perra hit. Han skulle på nån turné och skulle va i Norrköping idag så då kunde han ju sova här. Också najs!

Idag har jag tränat också. Jag kände mig faktiskt lite i form, för jag blev inte så trött. Men sen kände jag att mina skinkor gungade när jag sprang, och då insåg jag att jag åg ut som de där äldre kvinnorna som fött några barn och ätit för mycket sås gjord på vispgrädde. Hua! Men barnen var väldigt duktiga idag. Och det var skönt att det inte var så illa med Elin som vi trodde i måndags.

Nä, lite cola på det kanske, det blir man trött av har jag hört.

Ha det fint! Fredag imorn allihopa! Yäy!

Kommentarer
Postat av: Hanna K

Ja!!! De fick fast på mördarna!



Trevlig helg!

2009-11-06 @ 08:43:59
Postat av: Jonas

Ja, men HUR blev de fast? Det kommer här...



Agenterna hittade byggnadsentreprenören död inbyggd i en vägg och kom då på att mördarna var byggnadsarbetare. De hittade huset mördarna bodde i och tog fast den ena. De andra två väntade där de jobbat i ett hus tills polisen kom och stack sen ut pistolattrapp för de ville bli skjutna av polisen...



Det var spännande som vanligt! :)

2009-11-06 @ 11:56:03
Postat av: anna

Åh tack så hemskt mycket! Ja somnade nog ungefär när de ringde på dörrn till nåt hus, det jag antar att byggnadsentreprenören låg inbyggd i. Men då vet ja va som hände! Va gulligt av er!

Postat av: Hanna K

...förstår dock inte HUR du kan somna till CM!!! Jonas och jag sitter på helspänn varje torsdag kl 21.00. Jonas måste jag hålla i handen hela timmen. Sen sover vi med lyset tänt.

2009-11-06 @ 12:53:42
Postat av: Anna

Haha vet du? När jag, ebba och min mamma var i stan...

Okej, jag ska sluta säga så nu ;)



GYMNASTIK <3

2009-11-06 @ 15:45:33
URL: http://annahermanson.blogg.se/
Postat av: anna

Anna, vad var det som hände när du, ebba och din mamma gick på stan? Du berättade aldrig klart historien för mig....



Nä, Hanna, jag vet inte hur jag kunde somna. Fy mig!

2009-11-07 @ 17:05:45
URL: http://kellandersisters.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback