Hej jag är en siamesisk tvilling med tre huvuden. Nu har jag fått ett hår på könet. Vems är det? (Anna)

Hallå på er!!!!

Igår kväll var det en rolig kväll. Det såg lite mörklt ut på min himmel där ett tag men sen klarnade det upp ("mojna" som jag har hört att det heter på fackspråk...).

Jag åkte in till Erik. Där var även Lars. Vi tre ägnade sen många timmar av vår kväll att youtuba. Det är ju the shit alltså... Så roligt! Vi började med att titta lite Family Guy-klipp. Sen gick vi över Snickeriet, Plötsligt i Vinslöv, Team America (och lite andra saker till)  och sen höjdpunkten: VARAN-TV! Jag hade fan glömt bort det! Så roligt att jag nästan kissade på mig och Erik fes litegrann. Nästan alltså. Chris de Kök och farbror Vattenmelon och gänget alltså! Jag har ont i magen än.


Här ser ni Lars och Erik när vi är på väg till Platens. Lars har ju st råkat ta ut 2100 kronor i bankomaten istället för 100 kronor. Haha!

På Platens dansade vi ordentligt. Och jag träffade Helena Hjerth, min gamla granne, som var i stada över helgen. Fantastiskt! Sen kom jag hem vid kvart i fyra, och då var det ljust ute. Det kändes konstigt att gå å lägga sig....

Idag har jag jobbat 11-16, och nu bär det snart in till Linköping igen. Ikväll blir det ölning i goda vänners lag (Frida och kanske Orazio och flera), så det lär bli en helt fantastisk kväll!

Ha det så fint ni med! Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback