Pannkaksfest! (Anna)

Oj vad jag är mätt! Ikväll har jag vart med Johanna. Vi hade tänkt att "repa" lite med vårat band Pink Janus (hahahaha). Men framförallt hade vi tänkt att äta pannkakor.

Det sistnämnda gjorde vi. Men vi var lite osäkra på vad vi ville ha på. Vi har ätit pannkakor med:
1) Vaniljvisp med krossad daim
2) Vaniljvisp med jordgubbssylt/hallon
3) Vaniljvisp med krossad daim OCH jordgubbssylt/hallon
4) Vaniljvisp och kanel och socker

Vilken fest! Vi tittade på How I met your mother, och vi åt! Vi åt upp 3 dl vaniljvisp (ja, Mildas naturligtvis, alla andra är äckliga) och 9 pannkakor + alla hallon och sylten. Ja, tro det eller ej, men jag åt 4 st och Johanna 5. Hon växte lite i mina ögon ikväll! En riktig kvinna kan äta hon! (Eller så växte hon av pannkakorna...)

Nåja, sen kom vi iallafall ikoma och var tvungna att sätta oss framför datorn och stalka lite grann. Tyvärr utan större framgång.

Något rep blev det dock inte eftersom jag har skadat mig på pekfingret. Jag skar mig på en kartong idag så blodet bara rann längs med handen. Så jag kunde ju inte spela med ett blodigt finger. Guitar hero, kunde vi spela däremot. På HARD såklart!

Annars kan jag berätta att jag och Johanna ses minst fem dagar i veckan. Men det är lika kul ändå. (Vi gör saker måndag, onsdag, torsdag, fredag och söndag ihop.)

Nu ska jag sova. Imorgon ska jag klippa mig. Och sen är det ju fredag. Jag längtar. Dels ska vi uuuuutt! Dels får jag förhoppningsvis mitt nya ds-spel (mystery case files). Och min dansmatta till wii. I am a material girl.

Kommentarer
Postat av: Pelle

Nu har jag sagt till Chris att det är spikat med Pink Janus som förband till Mattias Hellberg på Platens 2/4 så det vore bra om ni kom igång med repandet.

2009-03-05 @ 11:25:38
Postat av: Johanna

Excellent!

2009-03-05 @ 18:09:59
Postat av: anders

vad är stalka??

2009-03-05 @ 18:21:57
Postat av: frida

men vafan Pelle, JAG är manager åt Pink Janus (samt upphovsman till bandnamnet)! är det nån som ska fixa spelningar åt dem så är det jag. men låt gå för den här gången då...

Postat av: Anna

Hahahahahaha, Pelle. Kan vi köra en Blink-cover :)



Jo förstår du Anders, stalka kommer av det engelska order Stalk (förfölja)/ Stalker (förföljare). Sedan förra året är det ett nytt svenskt ord som finns med SAOL. Jovisst, vi sökte helt enkelt efter folk på facebook/google/eniro. Mest killar. Moget va?

2009-03-05 @ 21:33:28
URL: http://kellandersisters.blogg.se/
Postat av: Anna

Frida förresten, kom du på Pink Janus? Jag skulle vilja säga att du kom på Pink och jag Janus. Vi är 50/50 upphovsmän. :)

2009-03-05 @ 21:34:49
URL: http://kellandersisters.blogg.se/
Postat av: frida

ja, Pink:et är min grej. (oh, det låter äckligt när man säger det högt...) Janus:et är helt och hållet du.

2009-03-05 @ 22:01:22
URL: http://fridur.blogg.se/
Postat av: Pelle

Ska det va på det här sättet kan ni fixa era jävla spelningar själva. Nu får Sirpa spela solo istället. Hon spelar för öl (slattar).

2009-03-05 @ 22:22:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback