Cdon-presenter till mig (Anna)

Idag hängde det en liten påse med godis på min dörr när jag kom hem. Jag pratar om posten och ett paket från cdon. Hurra hurra, Det är skivor, det är filmer, det är teveserier, ojojoj! Jag ville bara berätta det! Jag är glad.

Idag har jag också var mirakulöst duktig på jobbet. Jag har skrivit in alla märken utan WeSC, Whipping Floyd och Whyzseck i rea-shoppen. Det säger inte er så mycket, men det är verkligen bra gjort! Sjukt duktig var jag. Frida och jag har blivit roade av olika intressanta konversationer idag. Till exempel småkillar som tittade på Svea.trosor och trodde det var kalsonger och undrade varför de var så konstiga där nere. Hahaha. Sen var det där om beniga Frida som inte hade nåt att erbjuda. Samt några vars kompis hade åkt fast för att han snott på jobbet (som personlig assistent). Det sjuka var ju inte att han hade snott utan att han åkt fast tyckte de. Vilka vinnare!

Kan ni förresten stå på marken med ena benet och sen ha det andra mot väggen?

(OBS! Pröva ej detta hemma)

Nu ska jag på gymnastik. Vi ska köra på tumblinggolvet idag. Hurray!

Kommentarer
Postat av: Magnus

Dagens bloggtips: http://retromask.blogg.se/



Kille som spelar igenom alla sina skitmånga nintendo 8-bitarsspel och skriver om hur bra/dåliga de är på ett sjukt underhållade sätt.

2009-03-03 @ 23:14:21
Postat av: Alexandra

gud så viga de är. Min mormor kunde göra sådär även när hon var över 60. jag har inte fått dom generna =)

2009-03-04 @ 09:50:04
URL: http://fiestadfogdegard.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback