Mäh!

Hej och tjena! Jo jag lever visst. Men jag är så sjukt upptagen hela tiden!

Vad jag gör? Jo jag kalasar. Och kalasar. Och kalasar. Det är sant! Livet är helt fantastiskt just nu. Också. Jag har haft en vecka semster nu, jo det var ju lite tråkigt att vädret var skit, men det var göddigt ändå. Nu ska jag jobba två veckor, sen har jag typ tre veckor semester igen. Två och en halv för att vara exakt. Då blir det bland annat Way out West och annat roligt! Sen har jag fem dagar ledigt i början på oktober för då drar jag och Johanna till NEW YORK och Atlantic City och går på Blink 182-konsert. Jag längtar så jag håller på att döööööö!

Vad som har hänt den här veckan då.... joooo såatte... Lite allt möjligt. Jag har varit med Johanna en sex dagar ungefär. Vi har varit i Blåvik i tre dagar och slappat. Sen har vi vart på fest hos Arvid i fredags och sen utgång, och så var vi på fest hos en engelsman vid namn Chris igår. Det var så kul så!

Den här veckan är redan alla kvällar fullbokade också! På torsdag ska jag tillexempel spela volleyboll med gymnastikgänget. På fredag har Tania fest. På lördag var det nåt som jag har glömt nu.

Bilder tänker ni, visst finns det bilder! I mängder! På facebook då förstås. Jag har uppdaterat flitigt där så därför blir ju bloggen lite lidande. Men nu är Ninni hemma igen så då ska det väl bli ordning på torpet.

Peace out!

74 dagar tills Blink-konserten! Jihaaaa!


ÄLSKART! (Bara så att alla vet så ska Johanna bli ihop med Tom till vänster och jag med Travis i mitten. Så alla vet....)

Kommentarer
Postat av: Söder

Härligt med lite uppdateringar! :)

Häftigt med New York och konserten, bandet är ju grymt! Kommer bli coolt att följa ju hihi se till å få bra foton!

Göddigt vad betyder det?

2009-07-20 @ 09:27:49
Postat av: Anna

Ja, göddigt betyder skönt/bra/gött osv. ;)



Ja tro att vi ska ta kort! Vi kanske filmar hela resan vem vet......

Postat av: Linda

Men när ni är i New York måste ni stanna till hos oss!

2009-07-20 @ 15:48:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback