Vilken trettondag! (Anna)

Av alla högtidsdagar är trettondagen den allra viktigaste. Det är viktigt att fira vise män och jesus och dom. Jätteviktig dag. Verkligen.

Men det är ju härligt att vara ledig. Jag har haft hundarna. Jag hämtade dem igår efter jobbet. Även Johanna var här. Vi spelade tv-spel, ägnade oss åt gymnastik och snackade skit. Johanna bjöd på soppa med haj i. Hon var en riktig fena på hajsoppa. HAHA. Själv gjorde jag bakåtkullerbyttor på parkettgolvet. Johanna spelade i otakt på trummorna. Lady lät som en trasig bil varje gång Joppe kom i närheten. Sen fick hon personlighetskris och skulle kela med Joppe genom att trycka huvudet emot honom. Han fattade inget. Grappo och Timon sov.

Imorse var det långpromenad som gällde. Sen hade Joppe en dejt med grannhunden Takida. Joppe trodde det var en lekdejt. Takida trodde uppenbarligen att det var en kärleksdejt som han juckade hela tiden. När de inte sprang som tokar vill säga. De sprang i en timme. Min granne Fridas hund Takida är skitrolig. Jag hatar fega försiktiga mesiga hundar som inte vill leka. Joppe är det fart i. Och Takida visade sig inneha samma energi.

Sen åkte vi och åt hos mamma och pappa. Riktig mat. Sen åkte vi hit igen. Ja, och sen åkte hundarna hem och friden la sig över Sågvägen. Det var kanske de visa männen som hittade hit.

Gläns över sjö och strand på er!

PS. Ikväll har jag gjort massor gymnastik. Jag är så duktig! Och nu ska jag diska.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback