Update (Ninni)

Jaha.. Som vanligt skyller vi all bloggfrånvaro på just bloggen.

Vad snabbt veckorna går! Det är ju snart februari for crying out loud! Och sen är det mars och sen är det vår. Det ska bli så skönt!

Kollar ni nåt på handbollen? Visst är det en helt suverän tv-sport? Dagens match var väl inte den roligaste men imorgon blir det nog andra bullar. Det kan bli ett riktigt bra lag av de här spelarna, tror jag. Lite som förr i tiden, när handbollsmästerskapen var årets stora sportbehållning. Fast jag får ont i halsen när Staffan Olsson pratar. Han har nog världens djupaste röst.
Det är bra upplägg på sändningen, tycker jag. Om man bortser från all reklam förstås.. Fast, finns det verkligen inte en enda tjej som har nåt vettigt att säga om handboll? De borde allt anställa min syster på tv4 för hon tycker mycket om handboll. Då kunde hon passa på att göra nåt åt grabbarnas kläder.. För är det inte lite fjantigt att alla är klädda lika dant? Fast å andra sidan, kan vi se Jihde i adidas och WeSC??? Hahaha..


Igå¨r var jag hos optikern. Det var tydligen inte en dag för tidigt.
- Vem har lett in dig i butiken, undrade han.
Konstigt hur man kan vänja sig så mycket vid att se dåligt. För man fattar ju inte hur illa man ser förrän man får uppleva skillnaden. SÅ nu väntar jag med spänning på att linserna ska komma nästa vecka. Fast jag tycker att det där ögonpillandet ska bli lite äckligt. Men det är väl en vanesak.

Och så en liten undring:
Hur långt är egentligen ett promenadavstånd? Om vi snackar mellan jobb och hem. Vad tycker ni?

Tack och hej,
leverpastej!


Kommentarer
Postat av: Alexandra

2 km är ok. Man ska ha lust att gå varje dag....

Postat av: frida

ungefär från konsistoriegatan till sportif. ganska lagom faktiskt (helt ärligt är det jättekort, men jag är ju ganska lat av mig).

2009-01-21 @ 22:22:25
URL: http://fridur.blogg.se/
Postat av: Jonas

Hmm, svårt ämne, jag har 2 km till jobbet, men jag har ändå inte lust att gå till jobbet... Jag kan sträcka mig till att 15-20 minuter är promenadavstånd.

2009-01-21 @ 22:59:25
Postat av: Hanna

...uppvuxen på landet tror jag härdar lite. När promenaden blir över 25 minunter tycker jag det övergår till cykel. Mer än 25 minutern med cykel - då blir det bil...hmm varför tar jag bilen till jobbet när det bara är 10 min promendad?

2009-01-22 @ 08:36:52
Postat av: Chrille

lätt en halvtimme, fyrtio minuter. se det som motion!

2009-01-22 @ 09:49:45
Postat av: Jill

Fyrtiofem min är helt okej tycker jag. Går dryga 30 till tåget varje morgon och eftermiddag.



Handbollen håller jag helt med om. Otroligt spännande. Det och skidskytte är bäst på TV just nu.

2009-01-22 @ 10:23:53
URL: http://www.wegerup.blogspot.com
Postat av: Ninni

Nja alltså... Absolut max en halvtimme. Då går en timma av dagen åt till att "resa" till och från jobbet. Mer än så blir för mycket. Tycker ja' - tralala. Det finns ju annat som ska hinnas med också. Motion får man ändå. I alla fall jag.

Men Jill, jag blir impad av dig. 45 minuter är mycket! Fast man hinner ju faktiskt sortera tankarna en del OCH lösa ett eller annat världsproblem under tiden. Och det är ju alltid bra!

Hanna, absolut, tar det mer än 20 skulle jag helt klart föredra cykel. Om jag bara hade haft nån.. VIll minnas ut du brukade vara ganska het på cykeln från mantorp in till stan i somras!

:-)



Skidskyttet håller jag med om, Jill. Love it! Per hatar det dock, men det gäller å andra sidan det mesta i tv-sportväg...

2009-01-22 @ 15:58:42
URL: http://kellandersisters.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback