En massa blaj (Anna)

Hej! Jag har bränt mig i ugnen idag. Klumpigt. Det var när jag gjorde fejk-falukorv i ugn med potatismos som olyckan skedde. Klockan var cirka kvart över sju. Jag var klädd i WeSC-jeans och Adidasjacka. Det är knogen på högra handens pekfinger som blivit lite bränd. Men korven blev fantastiskt god iallafall. Det viktigaste.

Ikväll har det varit gymnastik. Jag och Linda var lite off. Vi tränade lite armar och försökte lära oss jonglera. Jag vill påstå att inget av det gick särskilt bra för mig. Men det var roligt ändå.

På jobbet är det fint nu ni! Vi har möblerat om och lagt ut massor nya snygga grejer. Idag kom det ett par lila låga Converse som jag har väntat på. Kom de i min storlek då? Nej. Nu kommer jag svära lite över det. Fan. Jag hoppas att de kommer imorgon.

Men på fredag kommer mina Nike air max. Helt sjukt snygga. Ja de kostar 1300 kronor men är so worth it. De är bland de snyggaste jag sett. Åhhhh!

Igår när jag var på apoteket så skulle jag gå och betala mina varor i kassan. När jag skulle ta fram min plånbok så råkade jag tappa den och sa högt: Hoppsan Kerstin, och böjde mig sen för att ta upp den. Under tiden tänkte jag att nån dag kommer man ju säga så och den man säger det till kommer att heta Kerstin. Vad tror ni kassörskan hette när jag tittade efter? Jo, Kerstin. Ja, svarade hon mig. Jag sa inget tillbaka.

Nu kommer lite kläder jag har köpt:



(OBS, bara den i mitten!)


Den här har jag ju som sagt inte köpt än, men det kommer jag att göra.





Och det är så mycket till jag ska ha!

Kommentarer
Postat av: Sandra

Hej!



Varför har ni en onlineshop där ni bara säljer reakläder?

2009-02-04 @ 16:33:44
Postat av: Anna

Hej. Jo det är för att vi inte har plats för dessa kläder i den fysiska butiken längre. Så därför lägger vi ut vår rea på nätet istället. Dessutom är det ju kul att alla i Sveriga kan handla av oss nu. Lyckan är total! :)

Postat av: Linda

klänningen och den rosa tröjan är verkligen sjukt snygga! får nog ta mig till lkpg snart!=)))

2009-02-06 @ 18:18:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback