Speaking (Anna)

Ikväll har jag speakat på handbollen, som jag brukar göra ibland. Det var Mantorps IF mot HK GP. Hade jag tänkt till litegrann hade jag ju nästan kunnat fatta att HK står för handbollsklubb. Det gjorde jag inte. Jag kallade laget för HK en hel halvlek innan Åsa var snäll och kom fram till mig i halvtid och förklarade läget. Jag kunde ju lika gärna ha kallat Mantorp för IF, det hade ju varit samma sak. Nåja, sen kallade jag GP för "det andra laget" istället och det tyckte jag funkade bra. Annars gjorde jag bara en miss till och det var när Mantorp SOM VANLIGT klantade sig och slängde bort bollen. Jag råkade ha mikrofonen på och väste fram ett MMMMMMMMMMMMMMMMEEEEEEENNNNNNNNNN i den, innan jag insåg att den var påslagen. Så kan det gå. Stryk fick de i alla fall, typ med tio mål. Och det var ju rättvist, tyvärr, för de andra var så mycket bättre ungefär.

Det var dock en sak som störde mig (som den hemska och ytliga människa jag är) under hela matchen. Jag satt och skrattade hela tiden mest. De hade en i sitt lag med den ROLIGASTE kroppen jag nånsin sett. Ja, den äckligaste med för den delen. Han såg helt okej ut i ansiktet alltså och var inte så tjock i övrigt förutom att han hade den största BAKDEL jag nånsin sett. Den var överallt på plan! Det var som om de var en extra spelare hela matchen igenom. Jisses, den var som jacky chokladmousse i konsistensen alltså, och dallrade omkring där på plan. HUA! Dessutom skrek han hela tiden: Jag täcker bak! Ja, det gjorde han verkligen!

Över och ut.

Kommentarer
Postat av: Åsa

Vi på läktaren hade också kul Anna, inte åt spelet (det var inte svårt att hålla sig för garv...) utan åt dina små fadäser med bokstavskombinationer och annat, det är sånt som gör det värt att gå till Klämmanhallen en kulen onsdagskväll, även när laget åker på stordäng! Heja Anna, det blir nominering i år också! För det bästa med dig som speaker är att du alltid ser så glad ut, oavsett resultat (även de gånger du inte har en stor rumpa som guppar på planen att titta på;-)....jag vet vem du menar...

PS Auer är säkert också nöjd med din insats Anna, kan inte vara annat med den presentationen;-)

2009-12-10 @ 16:30:32
Postat av: anna

Du är väl för gullig Åsa! Nästa gång ska jag ge dig en personlig hälsning i micken, det lovar jag :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback