Morsning korsning (Ninni)

Är inte folk förskräckligt duktiga på fejjan?
Hur mycket energi har folk, liksom?
Jag har haft en riktig såsarmorgon/förmiddag men nu när jag tittade in där fick jag allt dåligt samvete för det. Herre guud vad folk städar, rensar, packar, sorterar, bakar, lagar mat, gör egen glögg, bygger hus, tränar, joggar, pyntar, handlar julklappar, planterar hyacinter och en miljon grejer till.
Men jag tänker att pysselinspirationen säkert infinner sig här också så småningom. Och att träna och vara hurtig hinner man säkert med en annan dag.
:-)

Oh oh oh!! En kul grej. Igår hade min klass klassfest. De hade önskat sig en spökvandring i skogen, men det blev svårt för föräldrarna att fixa så eleverna fick nöja sig med en gammal hederlig tipspromenad i spåret. Trodde de... Hehe.. Per, Ragge och jag skrämde livet ur dem. Nästan. Efter att vi hade "skrämt" det första gänget sa en kille:
- Alltså fröken.. Det kanske är bättre om du låter Per skrämmas.
Va sjutton. Jag som tyckte att jag fejkade spöklik basröst jättebra! Resten blev i alla fall riktigt rädda. Per spökade och jag och Ragge försökte se ut som träd. Mission accomplished.

Hur mysigt var det inte med Lucia igår då? Äntligen infann sig lite julekänsla. Duktiga Ewa på vår skola får alltid till vackra lussetåg, imponerande med tanke på hur många elver som är med och hur kaotiskt det verkar innan.

Nä men då kanske man ska försöka åtstadkomma något idag då.
Ikväll väntar i alla fall middag här. Det blir trevligt!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Duktig fröken. Så ska det vara. / Karin

2009-12-12 @ 17:45:37
Postat av: Anonym

Duktig fröken. Så ska det vara. Inte alla är så där duktiga på att fixa innan jul. Det blir nog jul ändå. / Kram Kram Karin

2009-12-12 @ 17:47:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback