Backstreet's back ALLRIGHT! (Ninni & Anna)

Hej på er!

Hur mår ni? Vi mår bra. Vi är lite feta efter sommaren bara. Gödkalvar!

Idag har Ninnis alla barn börjat skolan. Det var trevligt. Anna har semester en vecka till, och läskar gärna sin syster. Fint väder ska det bli också, har vi hört!

Anna har varit på Way Out West, robyn var bäst, ingen protest, ninni rider häst, per fiser mest, vi går på fest. Nä vars, men bästa på WOW var faktiskt Robyn, tätt följd av Asher Roth och Basement Jaxx. Vi hade sett fram skitmycket emot Echo and the Bunnymen men två meter från dörren var det fullt, fatta att vi blev besvikna då asså! Vi gick på Andreas Grega istället. Vi sov i bilen ja, fyra stycken så alla fick ligga på sidan, sen räknade vi till tre och då fick alla vända på sig. Skönt? Nej. Anna hade varit i Stockholm på lite inköpsmöten innan i några dagar och så var det fest i några dagar innan det så Anna hade sovit ungefär 24 timmar på 8 dagar. Cool hon är! (tycker Anna, Ninni tycker att det är misshandel av sin egen kropp och suckar högt och vuxet...) I Stockholm fick Anna iallafall sova hos snälla Linus. Tur att Linus kan styra upp saker åt systrarna Kellander!

Förövrigt har Pink Janus sitt första radioframträdande på fredag (P4). Det blir intervju med Anna och Johanna och kanske en sång. Vi får se. Mer info kommer. Ninni minns sin tid som radoistjärna: "Ja, ja jöbbar ju ägäntligen ij öööööltältet". Ja, vem minns inte det? Alla på Mantorps fritidsgård iallafall....

Annars har vi en aktiv vecka framför oss. Imorn är alla hjärtligt välkomna till Årsmöte med Wifolka gymnastikförening ute i Sya skidstuga. Ninni ska rida lektion också. Hon kan inte knäppa sina ridbyxor riktigt, men hjälmnen sitter jädrar i mig som ett smäck. Hon visar just nu hur snygg hon är i den, och Anna skulle vilja säga att hon är en sjua på en 100gradig skala. På onsdag börjar Anna och Joppes agility igen. Och sen rullar det bara på.

Vi (Anna) ska försöka blogga mer nu när rutinerna börjar gå tillbaks till de vanliga. Dessutom planerar vi att umgås med varann lite mer än vi har kunnat göra på sistone.

Puss på er gullungar.

Kommentarer
Postat av: Hanna K

Lycka till med ridningen i kväll!

2009-08-18 @ 08:30:46
Postat av: Ninni

Tack! Jag tycker att det gick jättebra! Ska försöka hinna blogga om en liten stund.

Kram

Postat av: Jonas

Jag räknar med att du också får lite träningsvärk! :)

2009-08-18 @ 22:07:02
Postat av: Ninni

Hahah.. Har redan börjat få ont på en massa konstiga ställen. Till vårt försvar får väl sägas att man använder väldigt knasiga muskler när man rider,

2009-08-19 @ 06:57:26
URL: http://kellandersisters.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback