SOL!!! (Ninni)

Sommaren är tillbaka för en kort liten stund. Det känns att det bara är augusti igen. Men det märks att det går mot höst. Det blir mörkt snabbt om kvällarna. Vi ska grilla ikväll så jag borde strax sätta fart.

Någon träningsvärk har jag knappt märkt av! Känner mig en smula besviken. Det ska ju kännas när man har slitit så här hårt! På tisdag ska jag köra ännu hårdare!

Idag har jag fått några bra jobbidéer, varav en riktigt bra och som jag ska ta tag i på en gång! Gött!

Jag gläder mig fortfarande över Pink Janus radiodebut! Pressa Anna, hörrni, så att ni får höra deras demo. Jättebra, tycker jag. Hon är duktig min lillasyster. Johanna också, så klart.

Det går trögt det där med att gå ner i vikt. Lite förnedrande att erkänna, men jag kommer bara i ett par byxor. Hemskt! Tycker sånt här är skitjobbigt. Brukar aldrig behöva tänk på sånt här. Skulle gissa att jag behöver gå ner typ tre-fyra kilo. Har ingen våg - och har aldrig haft - så jeansstoleken får bestämma. Jag vet iofs att det här löser sig så fort gymnastiken kommer igång igen men jag börjar bli desperat. Suck!

Och ikväll springer Bolt igen. Ska det än en gång bli världsrekord? Tror det, ja. Green i höjdhoppsfinalen satsar jag däremot inga större slantar på, men det vore skoj om hon äntligen lyckas i ett mästerskap igen. Det kan svensk friidrott behöva.

Mot grillen! (Det blir så klart nyttig grill... Per är överlycklig!)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback