Ett egoinlägg (Anna)

Nu ska jag skriva om mig själv.
Jag vill meddela världen och alla andra att jag är glutenallergiker. Ja, bevisat med blodprover och sånt, inget jag har hittat på själv som en del gör. Nu ser jag fram emot min gastroskopi (heter det så?)! Eller inte....

Nu kan jag allts inte äta gluten, laktos, sojaprotein och socker. Jag ser fram emot läckra måltider i form av en frukt eller en soppa på buljong. Vem vill bjuda mig på middag?

Men det känns ju ändå skönt att årets "malör" redan är avklarad. Nu ska jag väl inte behöva oroa mig för några nya mystiska sjukdomar eller benbrott eller nåt i år! Är inte det värt att fira.

För övrigt är jag på dåligt humör. Anledningen är taggarna på facebook. Nä, jag är inte mognare än så. Nu tjurar jag ut litegrann. Efter cirka fyra timmars taggning blir jag lite förbannad  när folk tar bort dem för att de tycker att de inte är snygga på korten. Nähä, ni ser väl kanske ut så???? Jag är jämt ful, men man får väl kunna bjuda på det. Så nu ska jag tagga bort alla, sen ska jag gå och lägga mig och förhoppningvis vakna med ett bättre humör.

(Obs, detta gäller en viss person, en person är ursäktad!)

Kommentarer
Postat av: Johanna K

Näe! Ta inte bort oss som inget har emot att visa oss i alla möjliga vinklar med alla möjliga miner. Kram

2009-04-27 @ 23:00:13
Postat av: Alexandra

kan du inte göra en lista på vad du kan äta så vi vet när vi ska bju dig på middag. Tycker verkligen synd om dig. kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback