Djurplågaren (Anna)

Idag hade jag råkat stänga ut katten på balkongen. Som tur vad verkar hon ha överlevt utan större men. Men hon måste ha vartlite nödig och uttråkad när hon väl fick komma in!

Tur det var den fega, snälla katten Pumba och inte Timon. Då hade hon vart i Sya vid det gär laget eller så. Kanske i Boxholm eller Valdermarsvik.

Idag har det varit tisdag. På jobbet hade vi strömavbrott i en halvtimme eller nåt. Jag kissade med en adidas-lampa och Pelle åt med densamme. Dock inte samtidigt! Annars har det kommit en massa shorts, så nu är det sommar kan man säga. Och så hade jag näsblod i affären idag, så mycket att Frida fick se mig spotta blod när jag paratde! Äckligt va?

Jag är inte så rolig idag heller. Men jag är på bra humör iallafall. Fast gympan gick dåligt. Men man kan ju inte va på topp jämt.

Godnatt. Nu ska jag muta katten med smör och leverbitar. Sen ska jag också bädda undan efter min goda vän Linda som sov här i fredags. Jag är lite seg när det kommer till städning och sånt, som ni vet.



Nä, va lång tid det tog, ni får titta på facebook istället, sa jag ju!

PS: Pink Janus rules 4-ever.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback