Matchreferat (Anna)

Det var så härligt med handboll igen. Jag var så lycklig. Dels vann ju Mantorp. Dels ledde de hela tiden och var jättemycket bättre. Tillexempel stod det 12-4. Jag visslade och hejade värre. Ninni skämdes. Men mest över pappa. När Linköpings nr 2 Ted Ottey (en riktig diva, men skitdålig som tror han är bra, enligt mig och alla jag känner) fick rött kort för riktigt ojuste spel skrek pappa: Väx upp och kom tillbaka nästa år. Någon ur Linköpingsklacken skrek till pappa: Vaddå, är det din son? Då ställde sig pappa upp och sa: Nej, det ser du väl på längden. Han som blev utvisad var väl en 1,90 eller nåt. Det tyckte jag var roligt.

Mantorp har ju förlorat sin bästa spelare Gustav Eka Ekdahl, det är jag ju lite ledsen över. Idag var helt klart Mantorps målvakt bäst på plan. Vilken kille. Det var också en med hela benet gipsat med ändå iklädd matchdräkt på Mantorps bänk. Han hoppades tydligen på spel.


Och målvakten räddar!

Hurra! Heja Mantorp!

Kommentarer
Postat av: Ninni

Opopop! No way att jag skäms för pappa Jimsingen!

Men lite lomhörd av ditt utmärkta visslande blev jag allt.

Postat av: Åsa

Måste säga att jag är besviken att se dig på läktaren Anna! Du ska ju sitta i SEKKET ju!!! Å utbrista i små käcka hejjarop och andra små lustifikationer. Han som satt igår hade ju t ex noll koll på bröderna Karlsson, vem heter vad?? Nej ta ditt förnuft tillfånga och fatta micken (jag ser ju att du är en fena på den fattningen;-) och visa vad du kan Anna! heja heja!

PS jag nominerade faktiskt dig till Årets Miffare...

2008-09-29 @ 22:10:39
Postat av: Anna

Åsa några matcher kan jag kanske speaka då, för din skull. Så säg till om det är några du inte ska gå på. Så ska jag hälsa dej speciellt välkommen :)

2008-10-04 @ 09:55:38
URL: http://kellandersisters.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback