Bloggtorka (Anna)

Hej.

Ninni och jag har fruktansvärt mycket i våra liv just nu. I varje fall Ninni. Jag är bara trött hela tiden. Jag hoppas inte jag håller på att få ett skov. Men därför blir det inte så mycket bloggning. Och när det väl blir bloggning blir den tydligen inte heller så rolig...

Ikväll har vi varit på bokcirkel hos Julia. Hon har en fin ny lägenhet. Vi åt god mat och diskuterade boken. Ninni och jag åkte dock hem klockan tjugo i åtta. För Ninni hade arbete att göra. Och jag ville inte åka tåg, så jag följde med. Men eftersom två av oss ändå inte hade läst boken så kan man ju inte tycka det var dåligt av oss att åka tidigt. Hoppas inte Julia tog illa upp bara, men vi ska ju dit på fest på lördag. Jippie!

Boken fick iallafall 6,5 i betyg. Jag gav den 4 i betyg, medan Ninni en 9. Det är kul när alla tycker olika tycker jag. Det är det roliga med bokcirkeln. Att man läser böcker man inte skulle ha läst annars. Nu har vi läst en bok från 1910!

Annars har det inte hänt så mycket. Idag var jag på "affärslunch" kan man säga. Min första, fasktiskt. Det var jag, Pelle och Marie och Daniel på WeSC. Det var intressant. Jag hoppas på att jag ska kunna bidra med lite planerande eller så nu när vi ska göra om. Jag har bra minne.

Idol måste diskuteras också. Det är ju väääldigt viktigt just nu. Vi hejar ju självklart på Johan Palm. Han kommer nog att gå vidare, idag var han ju jättebra. Det är så roligt med nåt att engagera sig i.

Imorrn är det gymnastik igen. Både barn och egen. Det är kul med gymnastik alltså.






Men just nu vill jag bara SOVA.

Kommentarer
Postat av: Åsa

Han går vidare, en av sexton kvar. Heja heja!

"Hört på byn"

2008-09-24 @ 22:18:04
Postat av: Anna

Det var bra att du sa för då slapp jag sitta och oroa mig medans jag tittade :)



Vi får väl anordna någon form av hejarklack nu då.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback