Bajsblöjor (Anna)

Nu har ju vi 70% rea på alla barnkläder och inredningsgrejer. Dagarna går åt att förklara VAD det är som är på rea och stå i kassan. Eftersom det går sjukdomar på jobbet är det bara jag och Frida.

Detta betyder iallafall att hela butiken är fylld av skrikiga ungar. Skrik och gap och tjut och skit. Med skit menar jag bokstavligen SKIT. Det äckligaste jag vet är det är att föräldrarna ska LUKTA i skrikungens blöja för att se vad som finns där. Lyft på blöjan och ner med näsan. Jag spyr lite i munnen varje gång. Frida och jag funderar på att uppfinna (det var Fridas idé, hon är den smarta) en blöja som ändrar färg när den är full. Så slipper man doppa näsan i skiten.

Annars har jag en liten svacka personligt. Det är det här med fula killar. Att jag tydligen drar dem till mig. Det måste ju betyda att de tycker att jag "spelar i deras division". Förr var det inga fula killar som stötte på mig ute på krogen. Nu är det bara fula killar och några halvdana. ERGO: jag var snyggare förr. Japp, det är bara att bita i det sura äpplet.

Det är ju lite jobbigt bara eftersom jag har fått de snygga killarna förrut och nu ska behöva byta ner mig. Nu är de killarna jag vill ha för snygga för mig. De tänker "Shit, hon tycker tydligen att vi spelar i samma division".

Livet är hårt.


Nu ska jag träna mig snygg.

Kommentarer
Postat av: Anonym

skulle aldrig i mitt liv stoppa ner näsan i en nerskiten blöja :D Tänk om vårdpersonal på äldreboende börjar köra ner näsan i dom äldres nerskitna blöjor...Haha ne då finns de bättre sätt;)

Postat av: Anna

Bra! Jag hoppas inte att du sticker ner fingret och känner efter heller, det vet jag att en del gör nu. Yäck!

2008-09-10 @ 19:40:24
URL: http://kellandersisters.blogg.se/
Postat av: Anonym

haha det är ju på snudden till ännu värre!! Jag behöver faktist varken stoppa ner näsan eller fingret I blöjan för att veta statusen;)

2008-09-10 @ 20:16:28
URL: http://jeenniifer.blogg.se/
Postat av: malin

Färgblöjan verkar vara en utmärkt början på en skitkarriär. Ett tips från en ung kompis till oss (4år) Varför är inte knapparna på toan gula eller bruna ??? Dags att starta eget Anna

2008-09-10 @ 21:18:23
Postat av: Anna

Ja, det är dags att jag ger mig in bland skiten och gör karriär. Jag hoppas att jag får nåt läckert smeknamn på köpet, kanske Baj-Anna.

2008-09-10 @ 22:32:58
URL: http://kellandersisters.blogg.se/
Postat av: force!

jag vet inte om det är en komplimang eller en förolämpning.

2008-09-11 @ 23:47:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback