Otippat nog var vi ute igår (Anna)

Igår var det fredag. Det örjade med att vi jobbade som vanligt. Sen när klockan blev sex slog Sport IF igen portarna för någon en och en halv vecka eller så. Frida och jag var kvar till tjugo i åtta och hjälpte till att vika undan kläder. Pelle och golvmannen (han har inget riktigt namn) fortatte sen att jobba hela kvällen. Den här helgen ska golvet göras om i affären så vi andra är lediga. Jag är inte jättebra på att slipa och sånt så det var nog ett klokt val.

Då gick jag, Tania och Frida hem till Frida för att titta på idol. Sen kom även blonda Johanna. Vi hoppades att Yasmina skulle åka ut. Sen Jesper. Nu åkte ju Jesper först. Vi hoppas att tittarna är smarta nog att rösta ut Yasmina till nästa gång. Lars James Blunt var INTE bra. Men sämst av alla var ju Robin E, och det var konstigt för han har sjungit bra hela tiden fram tills igår. Han kanske skulle sänkt låten lite. Robin B var bäst med Duffy-låten. Det var kul. Men jag röstade på Johan. Han var med bra. Jag tyckte det var kul att han sjöng mer.

Efter det så tittade vi på lite allt möjligt och pratade och sjöng Anna Bergendahl.


Fest! (Johanna gick lite tidigare men jag var tvungen att ta ett kort innan, men det är därför hon har jacka.)

Sen gick vi andra till Platens.




Jag var ingen jättebra fotograf.

På Platens skulle jag och Frida hitta partners som vanligt. Det gick inget bra. Också det som vanligt. Men vi hade roligt! Vi hängde med Markus och Eja i ett hörn. Vi hade roligt vi!



Än en gång var jag inte så bra på att träffa, men vi skrattade och kameran hoppade och ja ni vet.


Jag och Eja var snygga.


Jag var tvungen att kort på att den okände killen bredvid Markus hade för små byxor och fick sån där äcklig bulle av stjärten. Markus fick hålla i sin flaska för att det skulle se ut som jag tog kort på den.

Det härligaste var han som spydde ett helt glas spagetti. Honom fick vi utslängd. Och en annan kille också.

När det stängde fick jag näsblod. Men jag fick inte tvätta av mig. Nej, vi stänger nu, sa det äckliga tjejvakten på Platens (maktmissbrukaren). Jag fick gå hem med blod i halsen och i hela händerna. Undra varför ingen vill ha mej?

Sen sov jag hos Frida. Men man vill ju komme hem så fort som möjligt, så jag ställde klockan på sju och gick upp då efter tre timmars sömn för att ta halv åtta-tåget hem. Kom det nåt tåg? Nej. Stod tågtrafiken helt still? Ja. Fick jag vänta till halv nio innan det kom en taxi och körde mej och en till vikinmgstad och två till mjölby? Oh yes. Var jag snygg? Nej. Var det en riktig dålig start på dagen? Ja.

Sen har jag sovit idag. Nu ska jag gå en promenad till Ninni och Per.

Kommentarer
Postat av: Johanna

HIhi! Jag fick va me på bild! Nästa gång är det bäst för mig att jag avsätter en hel kväll så jag kan joina er på platens i sökandet efter partners, jag söker ju nämligen en oxå ;)

Postat av: Linda

Hahaha! platens var länge sen vi får gå dit när ja kommer! inga stockholmsplaner än?

2008-10-12 @ 22:30:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback