Mansarbeteshelg (Anna)

Det konstiga är ju att livet går vidare som om ingenting hänt. Skrämmande.

jobbet är det fullt upp. Jag målar och slipar och spacklar och skruvar och dammsuger lite, och är i vägen. Det kommer att bli så snyggt. Men man blir trött av mansarbete. Och ingen vila blir det den här helgen. Imorn ska det jobbas hela dagen igen. Och idag jobbade vi 10.30-18.00. Pelle jobbar nog än...

Snart kommer Guitar hero 4. Rätta mig om jag har fel, men är det inte på fredag? Helt fantastiskt bra låtar, framförallt en av mina absoluta favoritlåtar med Kent, Vinternoll2. Här ska det spelas. Alla som vill bilda band är välkomna till mig.

Ikväll blir det bara bokläsning. Jag skulle ha vart med Johanna. Men jag orkar inte. Vi träffades ju ändå idag för hon var snäll och hjälpte till på Sportif och designa klädboxar förut. De blir fina. Jag får måla dem enfärgade (tråkigt). Frida gör kollage av dem (roligt). Men snart ska jag göra skorna och kläderna (rooligast!).

Hoppas att alla haft en bra vecka, och att ni förstår varför vi inte orkat blogga. Jag är fortfarande helt ledsen i huvudet.



(Först i veckan har jag läst bokcirkelboken, som var den sämsta jag läst! Tur att vi inte behöver läsa ut böckerna när de är dåliga, för den var blä. Sen läste jag en Anna Jansson-bok på en dag. Lite skillnad... Nu läser jag Flyga Drake, för jag har inte gjort det än. Den är bra!)

Kram (ja, jag är tråkig. Det går snart över, hoppas jag...)

Kommentarer
Postat av: Johanna

Ja det är fint med lugn helg i bland. Jag tar det inget vidare lungt å korkade precis upp flaskan, direkt hemkommen från jobbet! Jag blir nyfiken när ni skriver om allt spännande ni gör i butiken. JAAA hör av er nästa gång!!!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback