En helt vanlig dag, jag blir igenkänd på stan och sånt (Anna)

Guten tag.

Idag har jag varit hos frisören. Hon heter Carro och är en glad skit. Hon är rolig. Vi har samma intressen. Gå ut och ha roligt. Sen är vi blonda också. Vi är ganska lika faktiskt. Samma panna. Vi ska börja gå ut ihop. Och göra andra grejer. Det blir nog finfint. Jag har ju lite ont om vänner som vill gå ut. Alla välkomnas varmt. (Inget illa menat Frida, men det är ju aldrig fel om vi är fler än vi två nån gång... )

Sen har jag jobbat. Kort dag idag dock, jag har bara hunnit måla WeSC-kill+tjejhörnen gula och lite annat. Jag vill ju inte avslöja för mycket.

Gymnastik sen. Idag har Lugi varit hos oss och hjälpt till. Vem är det, tänker ni. En helt fantastisk trampett-tränare säger jag då. Det har varit så kul, och alla har varit så duktiga. En gymnast hade berättat för sin mamma att "chefen" hade varit med på gymnastiken idag. Det tycker jag är fint. Bara för att han är en man i 60-årsåldern så är han chef. Han hade också med sig en present. En fin klädd lågbom. Hurra!

Sen tränade jag 19-21.30. Sen ringde jag Ninni, och sen mamma och pappa. Nu ska jag duscha, sen titta på teve. Sen soooova. Jag hade ont i magen inatt så jag sov typ inget!





Förresten. Jag blev igenkänd på stan idag. Det var en man som hade sett mig i en dokumentärfilm. Jag sjöng i en kör. Japp. Då var man filmkändis alltså!





Hahahahahaha.

Kommentarer
Postat av: Anonym

var det kanske Sven Wollter?

2008-10-21 @ 19:08:53
Postat av: Anonym

Jag hänger gärna på o festar loss..hehe.. blivit gammal kvinna som sitter hemma varje lördag ju! hihi

Postat av: Lina

Jag hänger gärna på o festar loss..hehe.. blivit gammal kvinna som sitter hemma varje lördag ju! hihi

2008-10-21 @ 21:44:23
URL: http://linaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback