Usch! (Ninni)

Idag på gympan kunde det ha gått riktigt illa. Ganska nyligen började en ny tjej hos oss. Det är förvisso inget ovanligt, men den här tjejen är 15 år och därför lite större än jag är. Nackdelen är att det är tyngre att passa då.

Idag när vi voltade så fick hon till en sån där superträff på trampetten och eftersom hon är lite ovan så avbröt hon volten. En liten unge hade jag ju kastat runt ändå, men det går såklart inte att göra med en femtonåring.
Hon drog i mattan med huvudet före och det såg riktigt otäckt ut. Hennes stackars mamma satt på bänken och fick hjärtsnörp.

Jag tycker att jag hanterade detta väldigt illa. Eftersom jag inte kunde slänga runt henne borde jag ha försökt att dämpa fallet med mig själv. Jag trodde att det skulle vara min egen självklara reaktion i ett sånt läge. Men inte! Det gör mig förbannad. Nu lyckades jag bara knuffa undan henne så hon kom lite på sidan. Jag måste bli starkare!

Det är väldigt sällan vi får tillfälle att öva såna här passningssituationer, Anna och jag. Småttingarna får hjärnsläpp titt som tätt men det är som sagt inga problem. De stora tjejerna har ju sån kontroll att det väldigt sällan händer något otäckt. Det är väl tur men det gör också att vi saknar träning när det väl händer.

Hur som helst, tjejen mår fint som snus och voltade igen efteråt.
Jag däremot, är fortfarande lite darrig.

Kommentarer
Postat av: Pelle

"...tjejen är 15 år och därför lite större än jag är." Är Ninni mindre än den genomsnittliga femtonåringen? Eller förresten, det är hon nog.

2008-11-18 @ 18:34:33
Postat av: Ninni

Ja men eftersom jag inte har vuxit sen jag var 14 borde ju 15-åringarna vara större.

:-)

Postat av: Ninni

Ja men eftersom jag inte har vuxit sen jag var 14 borde ju 15-åringarna vara större.

:-)

2008-11-18 @ 20:44:44
URL: http://kellandersisters.blogg.se/
Postat av: Jill

Oj då, men tur att det gick bra.

Klart att det är svårt för dig med en större kropp att passa.

2008-11-19 @ 11:13:03
URL: http://wegerup.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback