Konsert men inte alert (Anna)

Igårkväll kände jag mig lite trött och sliten efter en dag på golvet/tumblingen. Det är jobbigt att passa barn i fyra timmar. Som att tyngdlyfta i fyra timmar ungefär. Men det var ju ändå fredagkväll och jag var ledig lördag (läs: idag).

Så jag tog bilen in till Linköping för att titta på Carros syster Jonna Lee och Lasse Lindh som spelade på skylten. Det var bra.


Frida, Tania och Sandra. Carro fastnade inte på nåt kort.


Under Lasse Lindh gick strömmen, inte bara en utan TVÅ gånger. Stackarn. Men jag tyckte inte synd om honom längre när han började tjuta på scen. Jävla tönt/apa. "Åh jag spelar så fiiiint och är en sån känslig konstnärssjäl som ingen förståååår, jag tjuter lite på scen åt mina egna låtar och den fiiiina stämningen från den pyttelilla publiken." Get real!

Sen åkte jag med in till stan. Men jag följde inte med ut. För jag hade/har så ont i halsen. Så jag laddade inför ikväll istället. Det blir halloween fast jag ska inte klä ut mig. Det är ju sån jag har blivit. Tråkig.

Förresten spelade jag in Idol igårkväll för att jag skulle titta på det när jag kom hem. Det hade ju gått bra om jag bara hade spelat in tv4. Det hade jag inte. Jag fick se en repris av Färjan istället. Sen somnade jag i soffan med Timon och Pumba. När jag vaknade imorse hade jag lite feber. Men det har gått över nu. Phu!

NU BLIR DET DUSCH!

Kommentarer
Postat av: Tania

jag tror han är en sån vekling. kan bara skriva om saker han upplevt och den dära låten var ju hans ex, som hela skivan handlar om. men ja, efter 100 ggr så kanske man borde kunna spela utan att gråta.. vad vet jag. haha. skylten borde fixa bättre ljud med, det var skränigt. nej, markus krunegård och tiger lou. det kommer bli grejer det.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback