Björnrike (Ninni)

Nu är vi efter diverse utsvävningar framme. Det tog lite längre tid än planerat att köra upp, för Ragge envisades med att vara chaufför. Han är väldigt miljömedveten och vägrar därför att köra i mer än 90 km/h.

174189-1588

Skämt åsido. (För ni fattar väl att jag skojar, va?) Det gick mycket smidigt upp, tycker jag som inte körde. Jag sov mest om jag ska vara ärlig. Så kul resesällskap är jag.

Väl installerade i lägenheten gick vi på en liten promenad för att spana in omgivningen. Det är kanonfint här. Men Ragge åt gul snö och fick gå för sig själv och skämmas lite.

Sen hyrde vi skidor. Det är ju en materialsport det här. Jag har vibrationsdämpare på skidorna, och kompass och termometer på stavarna.

174189-1589
Mia, Janne, jag och ett okänt barn som vägrade flytta på sig. Jag har redan börjat jobba på brännan, till skillnad från de andra.

Nu har vi spelat plump. Mia vann och det var tur. Hon är lite av en dålig förlorare. Själv kom jag sist, men det berodde på otur och inte på att jag var dålig.

Vädret ska bli strålande imorgon så vi ger oss av tidigt.
Här ska åkas!


Kommentarer
Postat av: Åsa

Tänk att man måste läsa HÄR om var ens kollegor håller hus?! Där ser man hur mycket man hinner prata med varandra på jobbet, hmmm... Alltså hoppas ni får underbar skidåkning och följ en klok kvinnas råd: använd hjälm! (ja jag vet, jag är inte din mamma men ändå) Kram Åsa PS Du missade värsta smarrfikat idag, Annelie hade gjort en kaloribomb yummieyummie, men, karaktär som jag har, så avstod jag...

2008-03-07 @ 20:45:35
Postat av: Ninni

Jag håller helt med! Vi hinner ju aldrig med att prata om såna här viktiga saker! Det blir ju bara en massa prat om mössor, bordsskick och sånt. ;-)
Jag använder självklart hjälm. Då törs man ju släppa på lite mer :-) Vänta så ska du får se hur snygg jag är! Eller inte..
Hoppas att ni har det bra hemma! Ses på måndag. Kram Ninni.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback