DA Party (Anna)

Vilken jäkla sketakul fest det var igår alltså. Pommes frittes vad det var kul. Jag ska försöka lägga in några bilder. Jag har vart hos Ninni och Per idag och solat/badat. De är inte hemma. De är istugan. Jag håller ställningarna. Jag fick gärna bada naken för Ninni. Det har jag inte gjort.

Nu till festen igen. Vi var typ dryga tjugo stycken som var på Sportif och förfestade. Det var bara Jesper och hans crew som var bangers och inte dök upp på förfesten. Det sårade mig. Stina var ju inte där heller men hon var ju med sitt jobb såklart. Annars kom alla!


Vi kastade sax på 3 X Lasse (Kronér, Barghagen, Holm). Här är världens snällaste Oratzio.


Hanna hade lite problem med vinet. Men det rann ner bra. Hannas kompis minns jag inte vad hon hette, men jag kallar henne för DEN för det kom vi ju fram till att det alltid funkar.


Några festprissar. Och en och en annan fest man.


3 X Esping är alltid en vacker syn.

Jag har ungefär 200 kort till men jag hinner inte lägga in så många nu. Jag gör det nån annan dag. Då ska ni få foton minsann!

Sen vid niohugget begav vi oss till Platens. Det var så roligt så! Ninni och jag var ganska fulla. Vi försvann lite in bakom baren och drack champange. Ninni tyckte jag var full och HJÄLPTE mig genom att dricka upp mitt glas också. Då blev hon jättefull. Men det var systerligt gjort vill jag lova. Annars satt vi mest vid WeSC-bordet. Utom Frida.


Julia hittade en superhjälte med ett klistermärka på ett konstigt ställe. Superhjälten var Arvid. Sen hade han dansshow på golvet. Hurra!


Helena och Per kom varann väldigt nära under kvällen.


Och vi var snygga emellanåt också.

Nu hinner jag faktiskt inte blogga mer. Ikväll ska vi till Josse på fest. Det ska bli jättekul. Men jag ska köra :( Det är aldrig roligt. Hej hopp!

Kommentarer
Postat av: Josse

Vacker bild på alla UTOM MIG. Haha.. Tack för en jättetrevlig kväll! Kram

Postat av: Lotta

Ja, vilken kväll det blev! Superlyckat!(Trots sjukdom och tidig hemgång) Tack igen för att vi fick komma! PS. Josse du är visst jättesnygg, trots att du gör en konstig min ;)

2008-07-27 @ 00:04:56
URL: http://charlotteesping.blogg.se/
Postat av: Stina

Tjooflöjt!! Tack som fan för en sketkul fest!!!

2008-07-27 @ 00:16:21
Postat av: frida

tsss... nedrigt.

2008-07-27 @ 15:34:52
URL: http://fridur.blogg.se/
Postat av: Ninni

Ja jäsingen, vad kul det var!

Det hade de fått till bra, sport-folket.

Och btw. Jag tycker också att Josse är en snygging!!

2008-07-27 @ 23:55:11
URL: http://kellandersisters.blogg.se/
Postat av: Anonym

Va fin du är i din nya frisyr=) Ja de vore jättekul om du kom o hälsa på, men den helgen vi hade tänkt är ja på korsika. Men vi får hitta en annan helg!! kram kram

2008-07-28 @ 21:31:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback