Lediga onsdagen (Anna)

Precis som Ninni vanligtivis är, är jag också ledig på onsdagar. Fast jag menar kvällen. Onsdagskvällarna är den enda lediga kvällen jag har i veckan. Lördagarna är ju för all del ledig men då brukar jag göra något roligt med vänner. Men ikväll är det alltså onsdag och jag ska njuta av min lediga kväll. Det blir väl förmodligen lite CSI, kanske lite popcorn och rena lakan. Det finns ju inget mysigare än att krypa ner i rena lakan. Appråpå det tyckte Ninni igår att jag skulle köpa ett ljus som luktade man och ha i min säng. Nä, då tycker jag nog att jag luktar godare än män.

Och by the way, man behöver inte ha någon kille. Jag är inte nervös över att sluta ensam i en hyresrätt med 8 katter (det känns väldigt lockande ibland). Det är bara tråkigt att vi inte kan prata om våra egna liv när man ses och så utan att det alltid ska handla om killar. För man har väl fortfarande egna liv fast man är sambo? Annars tycker jag att det verkar läskigt det där. För jag är väldigt intresserad av vad mina vänner tycker, men kanske inte alltid av deras killar (förutom Jonas).


Kommentarer
Postat av: Linda

Men va faen...nästa helg e ja hemma o firar födelsedan...men helgen efter det hade jag nog tänkt fira här med pompa o ståt så då måste du va available...tänkte nog ha lite middag o så o sen utgång...! Idag åt jag på Ming! När ska vi dit då? Kram kram

Postat av: Anna

Nej då ska jag på hockey. Det var ju självaste vad det ska vara svårt att bestämma nåt!

2008-01-30 @ 20:56:03
URL: http://kellandersisters.blogg.se
Postat av: Linda

HOCKEY!!! det var den uslaste anledning jag hört!! Skäms på sig! Men vafaannn....hm...ja kanske kan ta det helgen efter...

2008-01-31 @ 14:06:35
URL: http://tulpangnissel.blogg.se
Postat av: Anna

Ja då kan jag! Om vi bestämmer det nu så bokar jag in helgen så det inte dyker upp nåt annat. Man vet ju aldrig. Puss å kram!

2008-01-31 @ 22:33:08
URL: http://kellandersisters.blogg.se
Postat av: Linda

Jaa...då snackar vi om lördagen den 23e va? För då spikar vi det och så godtar jag inga ursäkter;)Men seriöst...hockey?

2008-02-01 @ 15:52:46
URL: http://tulpangnissel.blogg.se
Postat av: Anna

Det är grejer det! Svettiga killar och slagsmål, vad mer behöver man?
Den 23:e är spikat. Jag skriver int det direkt i min Corre-kalender.

2008-02-01 @ 21:58:11
URL: http://kellandersisters.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback