Upper playground (Anna)

Våran chef Pelle är en fantastiskt givmild man. Idag har jag och Frida fått varsin tröja av märket Upper playground, något som vi kanske ska ta in på Sportif. Men för att veta hur tjejmodellen såg ut så beställde han tröjor till oss. Skitfina. Och Pelle, de är helt fantastiska i modellen.

image1486
Såhär ser Fridas vänstra sida ut när hon sitter på ett bord och spänner ut brösten. Tröjan är också fin.

image1487
Och från höger också.

image1488
Min tröja var helt asasnygg tycker jag, DAMN alltså. (Nej jag har inte öppen gylf, den är bara lite kärv.)

Kommentarer
Postat av: Pelle

Jamenfyfaanvafint!

Då kollar vi på det på måndag och kör så det ryker (som jag ofta, ofta brukar säga). Det är sommarkatalogen jag fått, så det blir leverans i april (så Frida behöver inte vänta så länge på att visa alla hur mycket hon gillar breakfast Club). Kom det nån Bartsenio Hall tröja också?

Om rätt ska vara rätt, och det ska ju rätt (det är så ordet fått sitt namn), så är det Sneakersnstuffmannen som gett oss tröjorna som muta. Nog för att jag gärna tar åt mig äran men ändå.

Lång kommentar va? Inte? Då fortsätter jag:

Igår kollade jag på Misericordia, New Era, Wood Wood (på en annan mässa där jag också glömde min kamera. Jag fick åka fram och tillbaka med taxi en extra gång och hämta den. Det var dyrt, men lite coolt att få säga "keep the meter running"), SVEA och Smirk, Paul Frank och Lifetime Collective. Lifetime är bra så in i helvete. Slängde ett snabbt öga på Nanso, Pa:nuu, Julian Red, Gola och en massa skit också. Idag blir det Vans, Puma, Dr Denim, Converse, Insight, Hurley, Whipping Floyd och Denimbirds. Då vet alla det nu.

Smutt, keep up the good work!

2008-02-08 @ 07:35:11
Postat av: frida

hurra!

screws fall out all the time, the world is an imperfect place.

nu blev jag överlycklig!

Postat av: Anna

Ehhh... ja, din tröja kom också.

2008-02-08 @ 21:01:09
URL: http://kellandersisters.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback