Kentkonsert ikväll - recension (Anna)

Jag börjar från början.

I bilen in från gymnastiken till Linköping fick jag forsnäsblod. Som tur var hade jag ett gammalt kvitto i fickan som jag fick försöka stoppa upp i näsan samtidigt som jag fortsatte köra eftersom man inte får stanna bilen på motorvägen. Detta gjorde iallafall att jag blev lite senare än jag tänkt mig.

Jag pratade med Lotta, och skulle möta henne och Peter där så vi kunde ta oss en jamare eller två lite innan konserten. Vi kom dit vid tjugo över åtta, och HÖR OCH HÄPNA vad förvånade vi blir när de redan börjat spela då. Tydligen hade de redan kört fyra låtar. Det ska bli spännande att läsa i Corren imorrn vilka låtar det var. Iallafall så visar det sig att jag inte alls har någon stå-plats-biljett. För där fick jag inte gå in. Nej, jag skulle upp till plan 3. Så jag tar det långa benet före (i mitt fall det högra) med Lotta och Peter som också ska sitta på plan 3. Jaha, in på läktarn kommer man, och ser att scenen härifrån har samma storlek som ett sandkorn. Kul. Jag ska dessutom sitta långt in på en rad och gör så att alla måste ställa sig upp och släppa förbi mig under ljudliga suckar och arga blickar.

Jag har aldrig suttit på läktarn förut, men där sitter tydligen
A) kärleksparen
B) de äldre.
Jag fick sitta mellan två par som var riktigt sliskiga och sjöng "du är värd att dö för" till varandra och jag kände mig ensammast i Sverige (en kent-låt för er som inte är fanatiker som jag). Dessutom så var det förbjudet att applådera högre än det hördes och man var tvungen att sitta stilla (så tolkade jag det iallafall om man tittade på alla andra som satt vid mig).

Men musiken var ju självklart underbar! Jag ville gärna höra Columbus, och den körde dom. Och min absoluta live-favorit, Vinternoll2. Dessutom tyckte jag att de körde en asbra version av Dom andra. Och Mannen i den vita hatten (16 år senare) är asbra som sistalåt. Idag sjöng han en ny vers också! När jag lyssnar på kent så får jag lite ont i hjärtat varje gång för att jag tycker att musiken är så fantastiskt bra. Genialisk, helt enkel.

Av det lilla jag kunde se ifrån min plats utan kikare, måste jag ändå säga att Jocke Berg verkade lite full. Annars har han klumpfot.

image1489
Såhär mycket såg jag. Tyck synd om mig då. Jag satt där och tittade ner på alla som hade konsertstämning och stod och hoppade i publikhavet och såg LYCKLIGA ut.

image1490
Jag kunde inte se om Jocke Berg såg knarkigt smal ut från min plats. Det var synd. Jag tyckte bara han såg läckert smal ut. Jag har ju som bekant en liten thing för smala (snygga) killar.

Nej, konserten var underbar, men min plats sög. Slutrecenserat.

Kommentarer
Postat av: Tania

jag gillar ju med smala killar!! men han sag laskig ut nar jag sag honom... alltsa for att vara 37 och lite smamullig f;r 2 ar sedan.. hehe. men men... vilket fiasko med tiden!!! puss puss. kolla in min resedagbok!!!

2008-02-08 @ 13:15:28
Postat av: Anna

Ja, det där med tiden var förjävligt. Tydligen hade typ bara hälften av alla kommit när konserten drog igång. Så jag var ju inte ensam.

Puss och kram!

Postat av: Linda

Jag lider med dig! Eftersom jag fått erfara hur du agerar på en konsert kan jag verkligen förstå hur hemskt det måste ha varit. Jag fick Tillbaka till samtiden i present=) Om två veckor e vi nog fulla! Kram kram

2008-02-09 @ 22:08:22
URL: http://tulpangnissel.blogg.se
Postat av: GURO

Jeg kan bare si at jeg (& Linus (min Linus, ikke din)) stod på gulvet og kunne klappe så høyt vi ville, og bevege oss (röra på oss) så mye vi ville. Dessuten kom vi før klokken åtte. Äckligt va? Men, visst var det bra! Og du må ha sett ganske bra, for jeg så ingen tegn til hverken fyll eller klumpfot. Hvis man ser bort fra kommentaren om at 7 øl er bedre enn 5.

2008-02-11 @ 20:23:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback