Nu startar jag ett krig men... (Anna)

JAG vill bara kräkas när alla säger åt mig hur man ska leva när man är 25 år. LÅT MIG LEVA SOM JAG VILL!

Utan tankar om att det är sååå synd om mig som inte har nån och som är barnslig och patetisk som är ute på helgerna och "bara" jobbar i klädaffär och inte har nån anledning till att vilja vara hemma.


END OF STORY!


PS. Jag är jäääääääättesjuk. Jag hoppas att jag ska bli frisk till NYÅR. Jag är taggad som en geting. Nu får det bli mer mineralvatten och vindruvor. Och någon box CSI till eller så.

PUSS OCH KRAM!

Kommentarer
Postat av: frida

jag skulle ju kunna kopiera det där fast byta ut 25 mot 26, vilket borde göra mig ännu mer patetisk och barnslig. stackars mig. hahaha.



bli frisk nån gång då för tusan!!!



tjenixen.

Postat av: Tania

ja jag måste ju säga att man ska leva tills man är runt 80. alltså har vi mer än 50 år kvar att leva antagligen. så jag kan nog bli "vuxen" och så i tid ändå OCH göra massa kul nu. man vill ju hellre ångra det man gjort än det man INTE gjort...



sen gillar jag väl båda delar. både det vuxna hemmalivet OCH det barnsliga utelivet. varför ska allt vara svart eller vitt?

2008-12-28 @ 23:01:43
URL: http://taniasincic.blogspot.com
Postat av: Josephine

Ojdå, det var visst någon som tog åt sig. Vad jag vet var kritiken inte ens riktad åt det hållet.

2008-12-29 @ 12:50:13
Postat av: Stefan W

Besök gärna min blogg, och glöm inte att svara på gåtan i tävlingen!

2008-12-29 @ 12:56:44
URL: http://stefanweei.blogg.se/
Postat av: Jonas

Lusläste bloggen, men hittar inte några anspelningar på ämnet... Hur som helst tycker jag att huvudsaken är att man lever livet som man själv vill! Måste finnas bättre saker att göra än att kommentera andras leverne och val i livet.

2008-12-29 @ 13:15:17
Postat av: Eva

Just live your life! :) Hopas du blir frisk till nyår =)

2008-12-29 @ 13:18:13
URL: http://eva.blogg.se/
Postat av: Tania

Det enda Cici skriver i sitt blogginlägg som jag ser som en pik är "Jag njuter av att göra saker där jag ser resultat. Njuter av att åstadkomma verkliga ting".



för vem säger vad verkliga ting är? Kan det inte vara att vara ute och dansa, socialisera sig, gå på fester, jobba i butik där man möter nytt folk dagligen. Jag förstod inte skillnaden där? Vad hon gör som är verkligt som de som inte lever som henne gör?



Nej, jag säger som jag sagt innan. Både fröken Kellander och Möller verkar ha tagit åt sig från olika håll om vad folk tyckt om hur de lever deras liv. Annars hade väl inte Cici skrivit inlägget från början och inte hade Anna reagerat genom detta inlägg annars heller?



Det jag undrar mest och blir nyfiken på är vem som sagt att man är tråkig bara för att man inte dricker alkohol? Låter jävligt fånigt i mina öron. man kan väl leva vilket liv som helst ändå? Det Anna lever ELLER det Cici lever. med eller utan en sup då och då :)



Men det är en ganska kul diskussion måste jag säga :)

2008-12-29 @ 13:28:00
URL: http://taniasincic.blogspot.com
Postat av: Helena

Problemet är väl att vi måste acceptera att vi är olika, har olika intressen och utvecklas åt olika håll.



Kanske kan vi umgås ändå, kanske inte.

2008-12-29 @ 16:55:50
Postat av: Tania

Visst borde man väl kunna umgås ändå? Om alla kan acceptera fenomenet som sagt... Jag tycker det är det bästa med vänner som man haft sedan man var barn, att alla är så härligt olika nu, jag tycker bara det är kul. Men som sagt, alla är vi olika :)

2008-12-29 @ 17:51:15
URL: http://taniasincic.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback