Enäggstvillingarna var ute och gjorde stan (Anna)

Igårkväll hände det grejer. Igårkväll bestämde jag och Frida att vi skulle gå ut. Så det gjorde vi. Först satt vi hemma hos Frida. Frida berättade i förtroende för mig att det jobbigaste i Holland hade varit att toalettpappret satt åt fel håll. Liksom så att man drar bakifrån. Då skojade jag lite med Frida och vände på hennes toapapper. Efter två folköl tyckte jag att det var jätteroligt och fnissade åt mig själv resten av kvällen. När Frida skulle gå på toa började jag skratta högt. Hon trodde nog jag tagit nåt starkt. Men sen såg hon, och oj vad vi skrattade åt det. Idag är det inte riktigt lika roligt. Men klart nämnvärt iallafall.

Sen gick vi till Platens. Vi bestämde att vi skulle låtsas som om vi var enäggstvillingar. En jätterolig idé. Men ingen trodde oss. Konstigt. Vi tog det hela lite längre och sa att vi var enäggstvillinga med långt blont hår, blågröna ögon och en skrattgrop i vänster kind. Våran pappa var advokat och våran mamma inredningsarkitekt. Vår bror Steven pluggade på universitetet. Ja, vi kallade oss för Jessica och Elisabeth. Det var kul.


Konstigt ändå, när vi är så lika.


Sen drack vi lite drinkar. Så där glada var vi då.


Sen fick vi inga ragg. Då gick vi hem, vid två. Jag busade med Gubben Gårman. Det var faktiskt det närmsta jag kom att hångla på hela kvällen. (Tydligen ska man inte ha blixt på när det är gatlampor i närheten. Frida då........)




Sen sov jag hos Frida. Men jag åkte hem halv nio-tåget. Då åt jag frukost. Sen sov jag till tolv. Man blir lite slapp av semester.


Kommentarer
Postat av: arvid

rötäggstvillingar

2008-08-07 @ 19:05:54
Postat av: Anonym

förlåt. jag är bara så glad att du fått internet.

2008-08-07 @ 19:07:01
Postat av: Jessie

hej syrran! jag har vänt tillbaka pappret nu.

Postat av: arvid

snyggt arbete. Det är ar ju du!!

2008-08-07 @ 23:38:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback