Vilken vecka! (Ninni)

Kära bloggläsare. Anna och jag ber om ursäkt för att vi har försummat er på sistone. Ska försöka att skärpa till oss. Det har bara varit så vansinnigt mycket. Anna försöker flytta (Nej, hon har ännu inte flyttat in..) Jag har jobbat häcken av mig. Dessutom har jag nog återigen slagit personligt rekord i telefonprat den här veckan. Många positiva samtal, men deprimerande många negativa. Jag har känt mig lite som en surkärring. Men nu är det helg, fåglarna kvittrar och alla är glada!

Sen är det ju det här med gymnastikuppvisningen. Att ro det här iland utan att föreningen går back blir inte helt enkelt. Men nu ser det ut att lösa sig tack vare fantastiska gymnastikföräldrar, kontakter och Annas och min enorma charm. Dessutom har vi lyckats bra med Mjölby kommun som verkar ställa upp med en del. Puh!

Per är en taskig typ. Nu har han fixat ståplatsbiljetter till HV-LHC. Ståplats! Det funkar ju inte för mig. Skit också.

Per har varit i sthlm i veckan. Eftersom jag sprang på möten, fortbildningar och andra grejer fanns det ingen som kunde ta hand om hundkraken här hemma. Han fick därför resa bort en natt till sin uppfödare Ylva. Hon ställer alltid upp. Det är en riktigt kaxig typ, den där Ragge. En uppviglare och bråkmakare av sällan skådat slag. Eftersom han tydligen är lite av en mobbare också valde han ut en stackars hackkyckling som han muckade med mest hela tiden. Men han funkar hos brudarna. Det kanske är som Anna säger, att det är tur för samhället att vi inte har barn utan bara en hund...
:-)

Nu ska jag börja i Stieg Larsson-tvåan. Lovely! Hoppas att den är lika bra som ettan.

Trevlig helg allihop!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback