Snyggaste förstasidan... (Ninni)

... hade Östgöta Correspondenten helt klart idag!

image1709
Linnéa och armarna på våra övriga U3-gymnaster.

Artikeln är jättebra, som vanligt alltså när Jörgen Auer skriver.
Tyvärr finns den inte på nätet än.
Tills den gör det tycker jag att ni ska göra ett besök på Jörgens braiga blogg.
Den hittar ni här!

Den här veckan hoppas jag blir lite normal.
Jag har inte hört något från mitt jobb nu på morgonen vilket tyder på att min kollega är frisk och tillbaka. Därför börjar jag inte förrän kl 10.
Det kändes väldigt skönt med sovmorgon idag.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Tycker DU verkligen att det var den snyggaste förstasidan på Corren när det står att lilla flickan Engla hittats Död.?????

2008-04-14 @ 10:03:22
Postat av: Ninni

Jag tror att alla förstår vad jag menar. Eller?

Om inte så tycker jag, som jag bloggade om igår, att det här med Engla fasansfullt.
Rubriken och texten till det här inlägget avsåg naturligtvis endast den fina bilden som portätterade min gymnast Linnéa.
Jag var visst inte tydlig nog och ber om ursäkt om någon har blivit upprörd.
Ninni.

Postat av: Anonym

Det hade väl varit bättre om du tänkt dig lite före innan du skrev som du gjorde om första sidan, särskilt när texten om Engla stog över gymnastikbilden! Men det var ju smart o klippa bort den texten och lägga in en ny bild.( endast på gymnastiktjejen).

2008-04-14 @ 15:26:43
Postat av: S

Att känna medlidande över en så tragisk död som Englas betyder väl inte att man måste sluta glädjas över det som är fint i livet?
Det vore ju att på ett rent idiotiskt sätt föredra lidandet framför livets upp OCH nergångar.
Klart man ska vara glad för den artikeln och den rubriken!
Att sen börja gnälla på glädjen visar bara en trångsynthet som säger mer om personen som klagar än om nåt annat.

Så tycker jag i alla fall!

2008-04-14 @ 16:23:29
Postat av: Ninni

Just det!

2008-04-14 @ 19:48:29
URL: http://kellandersisters.blogg.se
Postat av: Evelina R

Så onödigt glömm små problemen i morgon kommer nya !!

2008-04-14 @ 20:04:45
Postat av: Linn

Hej Ninni, du känner inte mig men jag hittade hit till er sida för länge sedan genom cicis sida. Om man har följt er så vet man att ni inte medvetet skulle lägga ut en bild för att vara elaka. Dålig taiming är väl allt man kan säga men jag tycker att ni ska vara stolta. Däremot tycker jag det är riktigt kul att någon orkar med att misstolka, yay!! Tack för en jättebra blogg!! Kram

2008-04-14 @ 20:16:27
Postat av: morfar

Två undringar: vad är det för människa som kan begå sådana hemskheter som den galne lastbilschauffören, och vad är det för människa som inte kan glädjas med Ninni och Anna över att deras fina tävling blev fint exponerad i Corren?

2008-04-14 @ 22:17:37
Postat av: Lotta

Jag tycker bilden var jättefin, och det är väl självklart att ni ska vara stolta och glada över den! Jag tycker inte alls att ditt inlägg var dumt, däremot anonyma kommentarer är bland det dummaste jag vet.

2008-04-14 @ 23:47:04
URL: http://www.charlotteesping.blogg.se
Postat av: Blä

Yay, går "S" på droger?! Eller är det en universitetsfjant som svävat ut i teorins utopi?!

2008-04-15 @ 09:07:52
Postat av: Anna

Universitetsfjant kan du va själv som svänger med så svåra ord som utopi och teori och droger. Själv håller jag med om vad S skriver, men jag är ingen univesitetsfjant. Snarare ett geni.

2008-04-15 @ 10:47:49
URL: http://kellandersisters.blogg.se
Postat av: Anonym

Vem har skrivit första kommentaren egentligen? Världens känsligaste person?

2008-04-15 @ 12:15:50
Postat av: Anonym

Var det för att ta bort glädjen för någon som kommentaren gällde ,eller?
Vad som kommenterades var texten om " Snyggaste"
förstasidan som den såg ut FÖRST! Så det var inte för att ta bort glädjen över uppvisningen.Men eftersom första sidan visade på något hemskt så hade det väl varit bättre med en annan rubrik!
Hoppas ni fortsätta att glädjas över gymnastiktjejerna.

2008-04-15 @ 13:10:24
Postat av: Ninni

SUCK!

Du utan signatur: Jag har tagit till mig av det du skrev. Men - precis som "S" skrev så bra - så händer det mer än bara det hemska. Sånt som man kan, om man vill, glädjas åt. I mitt fall är glädjen en gymnastiktävling som jag är väldigt stolt över att ha arrangerat. Jag blev glad över att ha en av mina gymnaster på framsidan (för att inte tala om hur glad hon blev!) - övriga nyheter kunde jag ju inte påverka. Med lite sunt förnuft och god vilja har jag svårt att se hur det här kunde misstolkas.

Signaturen "Blä": Din kommentar förde knappast diskussionen framåt.
Eftersom ?S? uttryckte åsikter som helt överensstämmer mina, tror att det finns bättre forum för dig än just den här bloggen. Prova bröderna Schulmans blogg istället. Thank you and goodbye.

2008-04-15 @ 14:06:33
URL: http://kellandersisters.blogg.se
Postat av: Tania

I-landsproblem??

landet lagom och dess invånare kanske skulle oroa sig över andra saker än huruvuda Ninni skriver sina inlägg?

2008-04-15 @ 17:35:42
URL: http://taniasincic.blogspot.com
Postat av: Blä

Att använda sig av viss form av terminologi är ingen större konst. Att utnämna sig vara något som är enklare att kalla sig än att i själva verket bevisligen vara, är snarare en patetisk barnslighet än genialitet. Tycker en person att ord som ?utopi? och ?teori? är svängiga och svåra ord. Så är nog inte rätt ord. Att många (dock ej alla) inom Universitetet är fjantar är helt efter eget tycke. Kanske fasansfullt och trångsynt av mig, men jag trodde att alla perspektiv bör beaktas och bli behandlade. För det lär de väl ändå ut på det allsmäktiga Universitetet där vi verkligen ska skilja agnarna från vetet? Eller kan det vara som så att det teoretiska skiljer så markant från det pratiska. Huvaligen hemska tanke om detta vore sant för en bildad som klarat några simpla kurser. Jag trodde honnörsordet var erforderlig pedagogisk färdighet och att detta kunde leda till en empiriskt grundad bild av olika värderingar och måhända bidra med ytterligare en synvinkel från en betraktare. Eller är det bara en teoretisk hypotes? Det kan väl det självutnämnda geniet besvara (vilket jag redan nu i skrivandets stund misstänker är oundvikligt).

På tal om trångsynthet. Är det inte snarare trångsynthet att inte ha förmåga att förstå vad den personen som först kommenterade (denna nu argumenterade del av bloggen) egentligen menade? Nu skalades förvisso bilden ner, så att övrig och för bloggen irrelevanta delar av Correns framsida inte visades. Det är i alla fall tecken på framsteg. Tur är väl att vi människor ändå gör framsteg. Vore kanske jobbigt att kommentera allt detta genom att hugga in alla text i sten. Och Du? visst är det väl ändå skönt att vi har förmågan att kunna leva i ett samhälle där sådana här saker kan vara världsliga problem och elda upp till en riktig argumentation.

Det skålar vi för!
Ciao!

2008-04-15 @ 21:39:35
Postat av: Blä

Ber alla om ursäkt för ev. stavfel. Men jag är inget geni, bara en enkel person =)

2008-04-15 @ 21:49:29
Postat av: Anna geniet

HAHAHA!!! TRODDE BLÄ PÅ ALLVAR ATT JAG TYCKTE ATT TEORI UTOPI OCH DROGER VAR SVÅRA ORD? ELLER FATTAR DU BARA INTE IRONI? HAHAHAHAHAHAHA

2008-04-16 @ 10:45:04
URL: http://kellandersisters.blogg.se
Postat av: Anna igen

Det här är ju riktigt underhållande för övrigt.

2008-04-16 @ 10:46:15
Postat av: Blä

Jorå, visst förstår jag ironi.. Men vissa förstår visst inte sarkasm Hahahahahaha...

2008-04-16 @ 12:40:18
Postat av: arvid

Märkligt, hur man kan racka ner på universitetsfjantar och samtidigt utförligt bevisa att man är en själv. Det är ändå nåt sexigt med självförakt.

2008-04-16 @ 16:46:32
Postat av: Anonym

Vi har läst en hel följetong. Tipsade om sidan under en glad kväll på krogen så brukar vi ibland gå in och läsa på raster.Det här har varit mycket skrivande och lite substans som nu har övergått till en riktig pajkastning!Startades väl upp av "S" med sitt lågvattenmärkta inlägg.
Nu ser vi fram mot fler följetonger att följa. Mange och "Furiren"

2008-04-16 @ 17:22:48
Postat av: Chris The Cristopher

I brist på bra television kan detta vara en bra underhållning. Självförakt ser jag inte direkt från viss skribent. Kanske bara en sexig självinsikt som många andra saknar förmåga till att ha.

2008-04-16 @ 21:12:35
Postat av: arvid

Du kanske borde ha bytt ip-adressen ihop med namnet. Att kommentera sig själv, visar också brist på självinsikt.

2008-04-16 @ 22:24:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback