Filmkväll (Ninni)

Vid åtta-tiden var jag SÅ trött. Så tidigt kan man ju inte gå och lägga sig, så jag härdade ut. Nu, däremot, är jag galet pigg. Det är för väl att jag börjar först klockan tio imorgon.

Det är inte ofta som jag ger upp på en film. Jag brukar vara lite för nyfiken på fortsättningen för att sluta titta, även om jag tycker att en film är dålig.

Per har skaffat äppelTV (eller AppleTV, om man vill vara korrekt och lite internationell). Vet ni inte vad det är kan jag säga att det är väldans smidigt. En snygg liten box som alltid är uppkopplad mot vårat nätverk. Då kan man välja och vraka mellan massor filmer. Det finns annat bra med äppeltv också. Till exempel kan man youtuba direkt på TVn om man inte har något bättre för sig, eller kolla foton som man har på datorn.

Till saken.
Ikväll såg vi femton minuter av vad som kan ha varit en av världens sämsta filmer. Det är ju möjligt att den blev bättre efter hand, men jag var inte intresserad av att ta reda på det. Så dålig var den. Den hette 100 Million BC. Jag vet, titeln är ju inte direkt lovande. Man kan ju gissa sig till att det ska dyka upp nån dåligt animerad dinosaurie eller liknande. Och det gjorde det. Men det var inte det som var sämst. Den handlade om en sisådär 8 machomachomän som skulle resa tillbaka i tiden för att hämta hem några andra som hade rest bakåt i tiden för 60 år sedan. Huvudpersonen var en osympatisk typ som hela tiden kallade sina machokompisar ladies när han gav dem order. Dessutom passade inte hans röst på honom. Den var så fel att det knappt gick att tänka på nåt annat.

Så vi gav upp.
Istället enades vi om att se In the Valley of Elah. Ett kriminaldrama om Irakkriget som var helt ok. Den handlade om en man vars son kommer hem från Irak och blir mördad. Pappan försöker med polisens hjälp och militärpolisens motarbete ta reda på vad hans son har råkat ut för. Men det kändes som om man inte fick reda på sanningen bakom mordet, mer än att man blir kokko av att vara i krig.

Det här blir en bra vecka, tror jag.
På onsdag är det bokcirkel hos Helena i Väderstad.
Och i helgen är det dags för Vasaracketen, vår årliga badmintonturnering med bastu och smarrig middag.
Men imorgon är det vanlig måndag med skola, konferens och gymnastik. Eller idag snarare, klockan är visst massor. Bäst att försöka sova nu.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Det där låter inte alls som 10000 BC. Jag tror ni fått hem fel film, 10000 BC har en helt annan handling :)

2008-04-21 @ 12:39:03
Postat av: Anonym

"A prehistoric young mammoth hunter embarks on a journey through uncharted territory to secure the future of his dying tribe"

2008-04-21 @ 12:39:40
Postat av: Ninni

Du har helt rätt! Fel av mig. Den värdelösa filmen vi såg igår hette tydligen 100 Million BC. Tänk vad några nollor hit och dit kan göra skillnad.
:-)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback