Till Paris, till Paris, ska jag rida på en gris (Anna)

Hej!

Anna K här. Nu ska jag snart gå och lägga mej. Imorgon åker vi ju hela familjen till Paris så det blir en liten paus på bloggen. Men sen blir det några riktigt smaskiga inlägg om hur vi kom vilse och blev av med vårat bagage och liknande.

Idag gick jag först lite på stan innan jobbet och köpte viktiga reseattiraljer såsom hårsnoddar och korsordstidning. Sen jobbades det, idag var det jag, Avve och Fridur som försökte sätta ihop en skyltdocka. Med Arvids otroliga manskraft gick det tillslut bra och dockan, som döptes till Vips, står nu på plats i skyltfönstret för allmänheten att beskåda.

Sen lämnade jag katterna hos Linus på kvällen. Det var nästan så man fällde en tår eller två när dörren stängdes och Timon jamade i högan sky efter mig (Lady vågade sig knappt ur buren). Jag har ju alltid med mig dem överallt så de är inte vana att vara ifrån mig. Men det blir säkert bra.

Nu ska det sovas. Jag har packat öronproppar till Paris eftersom jag ska dela rum med Per som både snarkar och fiser. (Ja, Ninni ska också bo med oss, självklart.)

Ha det fiint. Hej hopp! Au Revoir!

Kommentarer
Postat av: Tania

AKTA er för ficktjuvar!! pappas Åsa blev av me hela plånboken i paris..
Ha det annars skitkul!

2007-09-25 @ 23:06:56
Postat av: Linda

Trevlig resa! Ska visst finnas nåt skithögt torn där, ni kan ju kanske besöka det...


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback