Hemmakväll (Ninni)

Lugn hemmakväll ikväll. Vet inte när det hände senast. Riktigt skönt faktiskt. Hanna tittade förbi. Vi tog en promenad och var lite nyttiga för att sen kunna kalasa på smågodis. (Cici, jag skiter i det där att inte äta socker.)

Sedan blev det ett kärt återseende när John kom förbi. Han har varit i Kina och jobbat i sisådär ett halvår. Det var roligt att se honom och att höra vad han har haft för sig. Visste ni förresten att det är väldigt mycket falska pengar i omlopp i Kina. Även i atm-maskinerna. Kul att ta ut pengar, för man måste tydligen ha cash - inga ställen tar kort, och det ploppar ut falska sedlar. Då går det ju inte att göra nåt åt det. Annan information; råttorna är stora, John har inte smakat hund (tur för honom) och han har inga planer på att åka upp och kolla på Kinesiska muren. Nu ska han vara hemma i tre veckor och sen åka tillbaka till nyår. Vi är glada att han är hemma en liten stund iallafall.

Jag har även hunnit vara lite produktiv. För Anna, jag kan faktiskt prata och sticka samtidigt. Har stickat en femtedels halsduk som kommer att bli jättefin till min nya vinterjacka.

174189-1068

Och nu blir det poker.


Kommentarer
Postat av: Cici

Snyggt jobbat! Nu ska jatg oxå spela poker..

Postat av: Anna

jag ska gå till jobbet. Ni vet, där vanliga, dödliga människor tjänar sina pengar :)

2007-09-15 @ 09:44:01
URL: http://kellandersisters.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback