Då var helgen slut (Anna)

Och inte ett skit har jag gjort. Gud så gött. Igår var jag först lite med Cici. Sen var jag hemma hos mamma och pappa och tittade på fotbollen. (Jag förstår inte varför alla hyllade Zlatan så jävla dant, det kvittar ju hur bra han är om han inte gör MÅL nångång!) Sen gick jag och la mej. Försten var jag och pappa på city g och handlade också.

Sen var det idag då. Jag har läst en bok, och varit hos mamma och pappa. Där blir man serverad lyxig mat från min mamma som är en riktig gudinna i köket fast hon inte vet om det själv.

Förövrigt har det fastnat bajs i Ladys sjärtpäls. Jag vet inte hur man ska få bort det. Jag vill ju gärna inte pilla där.

Ninni har varit i Stockhölm hela helgen och kommr nog inte hinna hem i tid till att göra något inlägg ikväll. Varför? Jo, han som körde körde på motorvägen åt fel håll efter de tankat. Så kan det gå.

I veckan ska jag ha lite roligare saker att berätta om, det lovar jag. Nu är jag en riktigt ointressant bloggare. Nästan som en nörd/scout.

Jag är lite inne på det där med scouting nu. Det är något jag aldrig kommer tillåta mina barn att göra. Så nördigt. Men hey, that's me, ytlig. (Jag vill inte heller att de ska spela nåt blåsinstrument, ha fula tänder och absolut inte glasögon. Det är ju nästan alltid fult på barn.)

Kommentarer
Postat av: Tania

fast med den målisen i danmark är det fan inte lätt att göra mål. om han spelar med spelare i värdsklass, som i inter så gör han mål efter mål för då får han hjälp, som man ska i lagsport. nej. sverige för övrigt är för dåligt. enbart elmander, zlatan och kim som är riktigt bra. :) SÅ DE SÅ hahahahahaha

Postat av: Anna

jag håller ju med om att zlatan var bästa på plan, och att elmander var nästbäst. Det menar jag inget annat än, zlatan var ju jättebra. Men han gör ju aldrig mål (för sverige). Jag tycker det är dags nu.

2007-09-10 @ 10:24:38
URL: http://kellandersisters.blogg.se
Postat av: Tania

:)
ja men ska vi hota honom? hur? ska vi lägga upp en plan? har du ideer??? jag hjälper gärna till!

2007-09-13 @ 11:12:22
URL: http://taniasincic.blogspot.com
Postat av: Anna

ja... vi kan stjäla hans barn...

2007-09-13 @ 23:01:02
URL: http://kellandersisters.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback