Inflyttnings-/utflyttningsfest hos Alle (Anna)

Tjena mittbena!

Igår hade Alexandra (eller Alle som hon kallas i folkmun) fest. Det var en kombinerad in- och utflyttningsfest, då de har köpt ett hus utanför Mantorp nu. Mantorp is the shit alltså, alla kommer tillbaka dit och själv ska jag med flytta dit så fort jag får man och barn och hund och volvo och celluliter och gäddhäng. Men nog om det.

Det bjöds på underbar thai-soppa och hembakt bröd. Till maten var det jag, Alle, Frida, Cici, Josse och Alles vänner Ella och Eva. Vi hade roligt och jag var hemsk och förstörde aptiten för folket med äckliga skämt. Sen kom Hanna K. Hon fyllde dessutom år, så det blev ju lite extra festligt. Sen kom Ninni-Pinni. Ja, det var extra festligt det också. Sen kom det en massa killar och hundar. Sen försvann alla utom jag, Ella och Alle. Vi satt kvar och jag drack folköl som vanligt. Det är lite min grej (förutom att jag var så ful när jag var liten). Vi gick väl hem vid halv tre-tre nåt. Det var jätteroligt!

Men det var lite för mycket barnprat. Nä, så vill jag inte ha det i fortsättningen.  Det är roligare att prata om Josephines sexliv eller till och med allt bloggprat. Eller är det bara jag inte har smittats av babyfebern?

Nu kommer lite bilder.

image1116
Cici, Josse, Ella, Alle.

image1117
Frida var shyrre och hjälpte till i köket. Det gjorde faktiskt jag med. Jag strimlade kyckling, och det är äckligt. Dessutom får jag lite tvångstankar om att stoppa den råa kycklingen i munnen bara för att jag vet att man inte får...

image1118
Eva var go och glad.

image1119
Cici och Josse skulle smajla upp sig för kameran men råkade istället klonka huvudena mot varandra. Tumult utbröt.

image1120
Hanna fick öppna lite paket.

image1121
Ninni och Frida satt i en soffa. Det tog jag kort på.

image1122
Alexandra är så fotogenique! Det är så roligt. Hon borde bli modell, kanske för kaninkläder. I bakgrunden syns den betydligt mer normala Ella.

Det finns många mer roliga bilder. Men det tar så lång tid att lägga upp dem här. Dessutom ska det ätas röding nu. Då är jag inte sen till bordet, så att säga.



Kommentarer
Postat av: Tania

det där med att bli bra på kort ligger i släkten. ja och alle är ju systrar sägs det

Postat av: alle

jajemen.....var är alla agenturer? tack själv anna....väldigt intressant med blåvalens testiken =) mer sånt....

2007-10-07 @ 21:35:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback