Förlåt (Ninni)

Ni förstår, det har varit så sjukt mycket den här veckan. Att blogga har varit omöjligt att hinna med. Men i helgen lovar vi att bli roliga igen, eller kanske redan till kvällen, vem vet?

Summering av veckan:
Känsloläge: Bara bra.
Hälsotillstånd: Tack bra. Har dock drabbats av allvarlig pann-acne, aka pms-finnar. Inte vackert alls.
Jobbet: Känner mig nöjd och glad efter att ha jobbat stenhårt hela veckan. Det har varit långa dagar. Nu är det skönt med helg.
Gymnastiken: Vi siktar mot nästa uppvisning. Återkommer om datum och tid. Några av tjejerna grejar nästan flickflack själva. Vår duktiga kille (han med wallflippen) har brutit foten när han gjorde bakåtvolter hemma på gräsmattan. Tråkigt. Det är farliga grejer det här med gymnastik..
Systern: Har varit riktigt krasslig. Därav frånvaron här på bloggen. För andra gången den här veckan glömde hon nyckeln igår på gympan. De brukar alltid ringa från skolan när hon gör det, men inte den här gången. Nyckeln är spårlöst försvunnen. Inte bra...
Kören: Det var dags att börja träna julsånger igår. Alltid mysigt. Fast som vanligt var det för mycket snack och för lite sång.

För övrigt är det alldeles för kallt så här års. Det spelar liksom ingen roll hur mycket man bylsar på sig, kylan hittar in ändå.Jag h a t a r att frysa.

Hej så länge.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback