Uppvärmning på hög nivå (nämligen ett lastbilsflak) (Anna)

Idag är det friidrottsdag på skolorna i Mantorp. Jag, som är lite av en lokalkändis pga av mitt sportsliga engagemang och min talang, hade blivit ombedd att leda någon form av gemensam uppvärmning. Jag hade planerat en jätterolig saga om hur barnen skulle springa från Mjölby: behöva springa med höga knän över rullande stockar, hoppa indianhopp när de mötte indianer, åka skidor i Sya, simma över Svartån, rymma från rektorer i bokcirklar etc etc för att sedan komma kutandes in på fotbollsplan och precis hinna i tid till friidrottsdagen. Då jag inte hade någon mick/headset var detta inte genomförbart. Istället blev det lite hopp och studs på stället (jag stod på ett flak), inte alls lika roligt. Det var ganska svårt att få alla de tuffa barnen i sexan att vara med. Antingen var de för coola för att röra sig eller så ville de bli tjocka, jag vet inte. Men det var kul iallafall!

Nu ska jag jobba.

Ikväll måste jag skriva klart slutsats och diskussion.

Och imorn.... JAG KAN KNAPPT HÅLLA HÄSTEN! JAG LÄNGTAR!

Kommentarer
Postat av: Josephine

What happens tomorrow?

2007-05-23 @ 12:17:40
Postat av: Anna

Det bästa som kan hända! Here I come! Du får se bilderna imorgon. Men om jag säger såhär: Jag hoppas inte att NÅN (läs: Josephine) spyr på mig den här gången....

Postat av: Josephine

Hmm, jag antar att du inte ska till Backen så då är väl Liseberg det jag kan tänka mig o jag hoppas också att jag slipper spy imorgon...haha!
Ha en härlig dag!

2007-05-24 @ 06:26:46
URL: http://josdi.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback