My name is Kristin and I'm a texttvoholic (Ninni)

Eftersom jag har druckit lite vin, pratat strunt och skickat pinsamma mail tänkte jag fortsätta på samma bana. Nu ska jag nämligen berätta om mitt beroende. Text-tv. Jag heter Kristin och är beroende av Text-tv. Det första jag gör när jag kommer hem är att kolla in sidan 100 på SVT. (Om jag kommer från skolan/annat bacilltätt område tvättar jag naturligtvis först händerna eftersom jag lider av en allvarligare form av bacillskräck). Så här ser mitt system ut, efter sidan 100 går jag igenom s.101-105, därefter kollar jag upp eventuella rubriker. Sen kollar jag s. 300 plus rubriker. Sist kollar jag s. 377 plus några fler resultatsidor.

Vad är detta? Finns det någon mer som är som jag därute? Är detta normalt beteende?

Kommentarer
Postat av: Cici

Nej Kristin det är inte normalt, alla andra har nu gått över till internet och allt som det har att erbjuda. Däremot har jag för mig att din far Jim är mer beroende än dig, är det inte så? Beroenden brukar ju gå i släkten....

Postat av: Anna

Du har rätt Cici. Pappa är den största texttvnörden genom tiderna. Och Ninni är en god tvåa. Själv kanske man är oäkting då det ite gått i arv till mig. Jag tittar endast 601/660 för att se vad det är på tv, samt 377 för att titta sportresultaten. Men that's it!

2007-03-25 @ 14:08:11
URL: http://kellandersisters.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback